Denizli temiz!

TAKİP ET

Corona virüsü olduğunu yayarak kurumları  ve insanları zor durumda bırakmak isteyenler Denizli'de yine ortaya çıktı.

Sosyal medya üzerinden yayılan fotoğraflarla, Pamukkale Üniversitesi hastanesinde bugün bir Corona virüsü hastasının acil servise girişinin yapıldığı ve hastanenin karantinaya alındığını yayarak ilgi çekmeye çalıştılar.
Asılsız dedikodularla ve başka bir yere ait sedyede bulunan fotoğrafları sosyal medya hesaplarından yayarak, infial oluşturmaya çalışanlar hakkında bugün suç duyurusunda bulunuldu.

Kendi sosyal medya hesaplarında sedyede streril ortamda taşınan hasta taşıma fotolarını paylaşarak, fotoğrafın Pamukkale Üniversitesi’nde çekildiğini ifade ederek halk arasında infial oluşturmak isteyenlere Üniversitesi hastanesi yetkililerinden yalanlama geldi.

Hastahaneye bugüne kadar corona virüslü şikayeti ile gelen bir hastanın olmadığı, dolayısı ile böyle bir karantinanın söz konusu olmadığı belirtilirken, sosyal medyada bu tür fotoğraflarla Denizli halkının duygularını sömüren ve huzurunu kaçıran hesaplara ait kişiler hakkında emniyetin çalışmalar yaptığının bilinmesi istendi.

Öte yandan; Geçtiğimiz hafta başında Devlet hastahanesinde 3 kişinin grip şikayeti ile acil servise başvuruda bulunduğu bilgisi alınmış, yapılan tetkikler sonucunda kişilerde corona virüsüne rastlanmamıştı. haber merkezi
 

corona virüsü infial virüs söylentisi çıkaranlar denizli denizlimuhabir denizli haberleri