Denizli Ticaret Odası'nı ziyaret etti

TAKİP ET

Avrasya Yönetici Sanayici ve İşadamları Derneği (AYSİAD) Başkanı Hüseyin Erikler, Denizli Ticaret Odası Yönetim Kurulu Başkanı, Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) Yönetim Kurulu Üyesi Necdet Özer'i ziyaret etti.

Başkanlık makamında gerçekleşen ve Denizli Ticaret Odası Yönetim Kurulu Üyesi Ali Önal’ın da hazır bulunduğu ziyarette, Denizli ekonomisi hakkında karşılıklı görüş alışverişi yapıldı.  

Başkan Özer, Denizli Ticaret Odası’nın sosyal sorumluluğu gereği çeşitli projeler gerçekleştirdiğini belirterek, “Odalarımızın enerjisi ile derneklerimizin girişimci ruhunu biraraya getirerek, Denizli adına verimli çalışmalar gerçekleştirebiliyoruz. Denizli’nin en önemli sivil toplum kuruluşlarından biri olan Denizli Ticaret Odası, hiçbir ayrım gözetmeksizin, Denizli ticaretinin ve sanayisinin gelişmesi adına çalışan tüm meslek ve sivil toplum kuruluşlarıyla ortak çalışmalar yapmaktadır.” dedi.

AYSİAD Başkanı Erikler ise Başkan Özer’e kendilerini ağırlamaları dolayısıyla teşekkür ederek,  “Denizli Ticaret Odası olarak Denizli için önemli işlere imza atıyorsunuz. Denizli Ticaret Odası’nın derneklerle işbirliği yapması bizleri memnun etti.” şeklinde konuştu.