Denizli Uğur Okulları'nda, Cumhuriyet coşkusu...

TAKİP ET

Denizli Uğur Okulları'nda 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı büyük bir coşkuyla kutlandı.


HABER MERKEZİ

Türk ulusunun yaradılışı ve bilgisine en uygun yönetim şekli olan Cumhuriyetimizin 96. yıl dönümü kutlamaları Denizli Uğur Okulları kampüsünde veli ve öğrencilerin geniş katılımıyla coşkuyla kutlandı.


Saygı duruşu ve istiklal marşıyla başlayan törenin açılış konuşmasını Denizli Uğur Okulları Anadolu ve Fen Lisesi Müdürü Veli Tozan yaptı. Tozan konuşmasında gençlere ,"Birçok milletin gıpta ile baktığı Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk ,bizlere Cumhuriyet kelimesinin fikriyatını önemle aşılamaya çalışmış ve bunu milletçe korumamızı bizlerden beklemiştir.



Atatürk 'ün de dediği gibi Ey Türk istikbalinin evladı! işte bu ahval ve şerait içinde dahi vazifen, Türk istiklal ve Cumhuriyetini kurtarmaktır!Muhtaç olduğun kudret damarlarındaki asil kanda mevcuttur! " diyerek Cumhuriyeti korumanın ve yaşatmanın öneminden bahsetti. 



Kutlamalar kapsamında Denizli Uğur Okulları Öğrenci Korosu çeşitli şiirler ve şarkılar seslendirirken, Cumhuriyet Şahlanış Oratoryosu sunumu velilere duygu dolu anlar yaşattı. Bu kutlu günde tarihe adını altın harflerle yazdıran güçlü, mücadeleci ve başarılı Cumhuriyet Kadınlarını anlatan "Cumhuriyetimizin Önemli Kadın Figürleri" sunumunu hem ingilizce hem de türkçe olarak yapan öğrenciler büyük alkış topladı. Ayrıca törende oryantiring ,basketbol ve futbol turnuvalarında dereceye  giren öğrencilere de kupaları dağıtıldı.

denizli uğur okulları da cumhuriyet coşkusu... denizli uğur okulları da 29 ekim cumhuriyet bayramı büyük bir coşkuyla kutlandı