Denizli'ye müjdeyi Şahin Tin verdi

TAKİP ET

AK Parti Denizli Milletvekili Şahin Tin sosyal medya hesabından yaptığı duyuruyla uzun süredir çıkmaza giren Makine İhtisas OSB arazisi sorununu çözdüklerini duyurdu.

Honaz mevkiinde açılması düşünülüp, arazi sorunu nedeniyle yatırıma başlanamayan Makine İhtisas OSB sorunu çözüldü. AK Parti Denizli Milletvekili Şahin Tin yaptığı açıklamayla Hazine ve Maliye Bakanlığı ile TOKİ'ye ait olan arsa sorununun çözüme kavuştuğunu söyledi.



1 milyon 535 bin 616 metrekare olan arsayı Makine İhtisas OSB olarak tescil ettirdiklerini belirten Tin, Denizli'ye hayırlı olmasının diledi. Tin açıklamasında "Makine İhtisas OSB alanındaki Hazine ve TOKİ’ye ait 1 milyon 535 bin 616 m2 arazinin mülkiyet sorunu uzun uğraşlarımız sonucu çözüldü. Bu devasa alan artık Makine İhtisas OSB adına tescil edilerek üretime kazandırıldı. Hayırlı olmasını diliyorum. Her zaman üretenin yanındayız." ifadelerini kullandı.

denizli ak parti milletvekili şahin tin makine i̇htisas organize sanayi bölgesi hazine ve maliye bakanlığı toki̇ denizlimuhabir muhabir denizli haberleri