Denizli'ye Şiddetli Sağanak Yağış Uyarısı!

TAKİP ET

Geçtiğimiz hafta Denizli'yi etkisi altına alan sağanak yağışlar geri geliyor. Kentin güney ve doğusunda bulunan ilçeler saat 19.00'a kadar bölgesel olarak şiddetli yağmur alacak. Yetkililer yağış nedeniyle sel ve su baskınları oluşabileceğinden vatandaşları dikkatli olmaları konusunda uyardı.


Denizli Meteoroloji Genel Müdürlüğü’nden alınan bilgiye göre; geçen hafta etkili olan sağanak yağışlar şehre geri geliyor.

5 GÜN ETKİSİNİ GÖSTERECEK

Meteoroloji Genel Müdürlüğü, Denizli’nin de aralarında bulunduğu bazı iller için kuvvetli ve gök gürültülü sağanak uyarısı yaptı. Bugün akşam saatlerinde başlaması beklenen sağanak yağışlar, haftaya çarşamba gününe kadar devam edecek.  Hava sıcaklıkları en yüksek 26 derece, en düşük ise 17 derece olması bekleniyor.


SEL BASKINLARINA DİKKAT!

Yağışların yerel olarak Denizli’nin güney ve doğusundaki ilçelerini etkilemesinin beklendiğini açıklayan Meteoroloji, saat 19.00 kadar sel, su baskını, yıldırım, yağış anında kuvvetli rüzgar, yerel dolu yağışı ve ulaşımda aksamalar gibi olumsuzluklara karşı dikkatli ve tedbirli olunmasını istedi.