Denizli'yi yeni haftada nasıl bir hava bekliyor?

TAKİP ET

Meteoroloji Genel Müdürlüğü'nden alınan verilere göre Türkiye genelinde sıcaklıklarda 6 ile 10 derece arasında düşüş görülecek. Peki Denizli'de yeni haftada hava durumu nasıl olacak?

Denizli'de sıcaklıklar mevsim normallerinin üzerinde seyrediyor. Meteoroloji Genel Müdürlüğü'nden alınan verilere göre yeni haftada Türkiye genelinde sıcaklıklar 6-10 derece arasında düşüş gösterecek. Denizli'de de haftanın ilk 3 günü gündüz sıcaklıkları 16 derece, gece sıcaklıkları ise en düşük -1 derece olacak. Hafta boyunca güneş kendini parçalı bulutlu gösterecek olmasına rağmen, perşembe ve cuma günü sıcaklıklar 6 derece birden düşerek gündüz 12 dereceyi bulacak. Gece sıcaklıkları ise -2 dereceye kadar düşecek. Yetkililer de yaşanacak don olayları nedeniyle vatandaşları olması muhtemel sıkıntılar nedeniyle uyardı.

denizli hava durumu çal çivril çameli bekilli bozkurt beyağaç baklan babadağ honaz acıpayam sarayköy pamukkale merkezefendi tavas serinhisar meteoroloji genel müdürlüğü güney kale denizlimuhabir muhabir denizli haberleri haberler haber