Denizlili doktor koronaya yenik düştü

TAKİP ET

Denizlili Doktor Cengiz Çil, koronavirüs'ten tedavi gördüğü hastanede yaşamını yitirdi.

İzmir'in Urla ilçesinde, aile hekimi olarak görev yapan Denizlili doktor Cengiz Çil koronavirüs tedavisi gördüğü hastanede hayatını kaybetti.

İzmir'in Urla ilçesinde aile hekimi olarak görev yapan ve Denizlili  Doktor Cengiz Çil, koronavirüs nedeniyle hayatını kaybetti.

Aslen Denizli'nin Acıpayam İlçesinden olan Çil’in Denizli'de çeşitli yerlerde görev yaptıktan sonra İzmir’in Urla İlçesinde aile hekimliği yaptığı öğrenildi. 

İzmir Tabip Odası tarafından sosyal medyadan yapılan paylaşımda, "İzmir'in Urla ilçesinde aile hekimi olarak görev yapan Dr. Cengiz Çil'i, Kovid-19 nedeniyle kaybettik. Ailesine ve tüm sağlık camiasına başsağlığı dileriz" şeklinde paylaşıldı. 

Acıpayam Belediye Başkanı Hulusi Şevkan, doktor Çil’in ölümünü, "Denizli'nin çeşitli ilçelerinde görev yaptıktan sonra İzmir’de aile hekimi olarak görev yapan hemşehrimiz meslektaşım Dr. Cengiz Çil'e Allah'tan rahmet,ailesine, sevenlerine ve sağlık camiamıza başsağlığı diliyorum. Mekanı cennet olsun" şeklinde duyurdu. 

CHP Denizli İl Başkan Yardımcısı Dr. Muharrem Güney ise haberi kendi sosyal medya hesabından,

"DENİZLİLİ MESLEKTAŞIM HAYATINI KAYBETTİ!..

Her gün bir meslektaşımızı koronavirüse kurban vermek çok acı...
Sevgili meslektaşım Denizlili Dr. Cengiz Çil'e Allah'tan rahmet, ailesine, yakınlarına, çalışma arkadaşlarına başsağlığı ve sabır dilerim" diye bildirdi. 

Çil'in cenazesi Salı günü (bugün) Acıpayam'da Çamlık Mezarlığında son yolculuğuna uğurlanacağı belirtildi.

denizlili doktor cengiz çil koronavirüse yenik düştü cengiz çil denizli muhabir muhabir denizli denizlimuhabir koronavirüs denizlili doktor koronaya yenik düştü