Denizlili firmalar güçlerini CeMAT EURASIA'da gösterecek

TAKİP ET

Taşıma, yükleme-boşaltma ve depolama sektörlerinde faaliyet gösteren Denizlili firmalar, ileri teknolojili, endüstriyel ve ticari uygulamalarını bu yıl CeMAT EURASIA'da sergileyecek. 12 - 15 Mart 2020 tarihleri arasında İstanbul TÜYAP'ta düzenlenecek fuar, Endüstri 4.0 yeniliğine yönelik bir platform sunacak.

 

Denizlili sanayicilerin CeMAT EURASIA’ya gösterdikleri ilgiden büyük mutluluk duyduklarını belirten Hannover Fairs Turkey Fuarcılık Genel Müdürü Alexander Kühnel, “Lojistik sektörünün merkez üssü Denizli’den tüm katılımcı ve ziyaretçileri İstanbul’a bekliyoruz” dedi.

Uluslararası lojistik teknolojileri sektörünün nitelikli şirket ve ürünlerini bir araya getiren CeMAT EURASIA, 12 - 15 Mart 2020 tarihleri arasında 120’nin üzerinde ülkeden 80 bine yakın ziyaretçi ve bin 800 katılımcıyı bir araya getirecek. Türkiye’nin en büyük sanayi fuarı WIN EURASIA'nın önemli parçalarından biri olan CeMAT EURASIA, yenilenen konseptiyle, bu yıl da Denizlili firmalara önemli fırsatlar sunacak.

 

Denizli’nin endüstriyel lojistik sektöründe Türkiye’nin önde gelen markalarına ev sahipliği yaptığına dikkat çeken Hannover Fairs Turkey Genel Müdürü Alexander Kühnel şunları söyledi:

“Uluslararası alanda sanayii üretimindeki artışa paralel olarak taşıma, yükleme-boşaltma ve depolama sektörleri her geçen yıl büyüyor ve yeni ihtiyaçlar ortaya çıkıyor.

Bu ihtiyaçları karşılama noktasında ise Denizli sanayii önemli bir görev üstleniyor. Endüstriyel lojistik sektöründe Denizlili üreticiler teknoloji odaklı üretim altyapısıyla Türkiye’nin önde gelen oyuncuları arasında. Buradaki firmalar sektörel deneyimlerini ve bölgesel bağlantılarını kullanarak önemli işlere imza atıyor. Denizli sanayiinin yenilikçi girişimlerini desteklemek amacıyla bu yıl fuarımızda katılımcılarımıza avantaj sağlayacak yeni alanlar açtık. Denizlili markaların ürettiği yerli ve katma değeri yüksek ürün ihracatını arttırması noktasında CeMAT EURASIA ile önemli bir görev üstleniyoruz.

Fuarın odak noktası Lojistik 4.0 olacak

 

Fuarda katılımcı ve ziyaretçiler, lojistik bilişimi, toplama ve paketleme, yönetim & hizmet, kaldırma ve taşıma sistemleri ile depolama & yükleme gibi önemli ürün gruplarındaki son teknolojileri görme ve deneyimleme fırsatı bulacak.

 

CeMAT EURASIA’nın bu yıl, Endüstri 4.0 ile Lojistik 4.0 arasındaki etkileşime odaklanacağını belirten Kühnel; “CeMAT EURASIA, son trend teknoloji ve uygulamalarını sergilerken sektörün çözüm bekleyen öncelikli konularını alanında uzman kişilerin sunumlarıyla düzenlenecek forumlarda masaya yatıracak. Denizlili sanayicilerimiz, lojistik sektörüne dair aradıkları tüm yanıtları ve çözümleri bu fuarda bulacak” dedi.

denizlili firmalar güçlerini cemat eurasia’da gösterecek win eurasia uluslararası lojistik teknolojileri denizli haberleri