DENİZLİLİ HAKEMLER FARKLI MAÇLARDA GÖREV YAPACAK

TAKİP ET

Denizli'yi üst klasmanda temsil eden hakemler, bu hafta sonunda oynanacak olan farklı maçlarda görev yapacaklar.

TFF, hafta sonunda oynanacak olan maçlarda görev alacak isimleri belirledi. Buna göre Denizli’yi üst klasmanda temsil eden hakemler farklı maçlarda görev yapacak. Ümit Öztürk, 31 Ekim Pazartesi günü İstanbul’da oynanacak olan Medipol Başakşehir – Bitexen Giresunspor maçında 4. Hakem olacak.

Üst klasman yardımcı hakemlerden Osman Gökhan Bilir, 30 Ekim Pazar günü yapılacak olan Beşiktaş – Hangi Kredi Ümraniyespor maçında Tugay Kaan Numanoğlu’nun yardımcısı olurken, Murat Tuğberk Curbay ise yine aynı gün oynanacak olan MKE Ankaragücü – Atakaş Hatayspor maçında Yaşar Kemal Uğurlu’nun yardımcısı olacak.

Denizli Bölgesi Futbol Federasyonu Temsilcisi Durmuş Cansever ise 1. Lig’de 30 Ekim Pazar günü oynanacak olan Erzurumspor – Eyüpspor maçında görev yapacak. 2. Lig’de ise İbrahim Ethem Potuk, 30 Ekim günü oynanacak olan Diyarbekirspor – Etimesgut Belediyespor maçında yardımcı hakem olarak yer alacak.

HOROZ’UN MAÇINI TAŞKINSOY YÖNETECEK

Öte yandan Denizlispor’un maçını yönetecek hakemler de açıklandı. Buna göre yeşil-siyahlı takımın 29 Ekim Cumartesi günü Göztepe ile deplasmanda oynayacağı maçı İstanbul bölgesi hakemi Abdullah Buğra Taşkınsöy yönetecek. Erkan Akbulut ve Ogün Kamacı’nın yardımcı hakemlik yapacağı maçta Levent Gümüşdere ise  dördüncü hakem olacak. Namık karaman’ın gözlemci olarak görevlendirildiği maçta Orhan Tatar, Ahmet Korkmaz ve Serkan Atalay ise TFF temsilcisi olacak.

hakem Abdullah Buğra Taşkınsöy Denizlispor