DENİZLİLİ HAKEMLERE HAFTA İÇİ GÖREVİ

TAKİP ET

TFF, hafta içinde oynanacak olan profesyonel lig müsabakalarında görev alacak olan hakemleri ve diğer görevlileri açıkladı. Denizli Bölgesi'ni çeşitli kategorilerde temsil eden hakemler hafta içi maçlarında görev aldı.

Türkiye Futbol Federasyonu Spor Toto Süper Lig, Spor Toto 1. Lig, TFF 2. Lig ve TFF 3. Lig’de hafta arasında oynanacak olan maçlarda görev verdiği hakem ve diğer görevlileri açıkladı.

 

Denizli’yi Süper Lig Klasmanı’nda temsil eden Ümit Öztürk, 34. Haftaya ait olan ve 17 Mayıs 2023 Çarşamba günü Ankara Eryaman Stadı’nda saat 20.00’de oynanacak olan MKE Ankaragücü – Frafort TAV Antalyaspor maçında düdük çalacak.

 

Bu maçta yine Denizli Bölgesi Süper Lig Yardımcı Klasmanı’nda yer alan Murat Tuğberk Curbay Öztük’ün yardımcısı olurken, diğer yardımcı hakem Mehmet Kısal ve dördüncü hakem ise Ali Yılmaz olacak.

 

2. Lig Kırmızı Grup’ta 37. Haftaya ait olan ve 16 Mayıs 2023 Salı günü Yeni Buca Stadı’nda saat 15.00’de oynanacak olan Bucaspor 1928 – İskenderunspor maçında Denizli Bölgesi A Klasmanı hakemi Feridun Daldaş düdük çalacak.

 

Denizli’yi A Klamnan Yardımcı hakem kategorisinde temsil eden Muratcan Ilgaz ise 2. Lig Beyaz Grup’ta 37. Haftaya ait olan ve 16 Mayıs 2023 Salı günü saat 15.00’de Batman Stadı’nda oynanacak olan Batman Petrolspor – Kuzey Marmara A.Ş. Arnavutköy Bld. Maçında bayrak kaldıracak.

 

B Klasman Yardımcı klasmanında Denizli’yi temsil eden İbrahim Ethem Potuk da TFF 3. Lig 3. Grup’ta 33. Haftaya ait olan Akhisarspor – Büyükçekmece Tepecikspor maçında görev yapacak. Bu maç 16 Mayıs 2023 Salı günü saat 15.00’de Spor Toto Akhisar Stadı’nda oynanacak.

denizlili hakemler