Denizlili hakemlere yeni görev

TAKİP ET

Denizli bölgesi isimler hafta sonunda oynanacak olan maçlarda görev alacak. Ümit Öztürk, Osman Gökhan Bilir ve Murat Tuğberk Curbay haftanın en önemli maçlarından birinde görev yapacak.

Süper Lig Klasman Hakemi Ümit Öztürk, 15 Ocak 2022 Cumartesi günü oynanacak olan Vavcars Fatih Karagümrükspor – Çaykur Rizespor maçında düdük çalarken, yardımcılarından biri de Süper Lig Yardımcı klasmanında Denizli’yi temsil eden Osman Gökhan Bilir olacak.

Öztürk’ün diğer yardımcısı da yine Denizli bölgesinden Murat Tuğberk Curbay. Süper Lig Klasman Gözlemcisi Ahmet İbanoğlu, 14 Ocak 2022 Cuma günü oynanacak olan Öznur Kablo Yeni Malatyaspor – Göztepe maçında hakem Cüneyt çakır ve ekibinin performansını gözlemleyecek.

C Klasman Gözlemcisi Hayati Ünal ise 3. Lig 3. Grup’ta 16 Ocak 2022 Pazar günü oynanacak olan Karşıyaka – Esenler Erokspor maçında gözlemci olarak görev alacak. TFF Klasman Temsilcisi Lütfi Koçak ise 16 Ocak 2022 Pazar günü İstanbul Alemdağ Stadı’nda oynanacak olan 3. Lig 3. Grup’taki Modafen – Mardin 1969 Spor maçında temsilcilik görevini yerine getirecek.
 

Ümit Öztürk Osman Gökhan Bilir Murat Tuğberk Curbay hakem