Denizlili hayırseverlerden çocuklara anlamlı yardım

TAKİP ET

Denizli'de yaşayan Bilgen Urfalı'nın EBA TV ve online bağlantı kurabilen bir bilgisayarı durumu olmayan bir aileye teslim etmesiyle başlayan yardım çalışması 1 ayda 12 aileye kadar ulaştı.

Yaklaşık 1 ay önce Menderes-Bilgen Urfalı çifti maddi durumu olmayan bir aileye, çocukları uzaktan eğitim programlarına ulaşması için bilgisayar bağışladı. Çiftin bu yardımını duyan çevredeki arkadaşları da aynı şekilde yardımda bulunmak istediklerini belirterek kendi aralarında bir kampanya başlatmak istediklerini belirttiler. Arkadaşları Hüseyin Kaban ve bilgisayar firması sahibi Reşat Gecekuş'un yardımları ile işe başlayan çiftin gönüllü sayısı artmaya başladı. Ellerine ulaşan ikinci el bilgisayar ve tabletleri tamir ettirerek ihtiyaç sahiplerine ulaştırmaya başladılar. 1 ay gibi kısa bir sürede 7 bilgisayar ve 5 tableti tamir ettiren grup, bu malzemeleri elleriyle ihtiyaç sahibi çocuklara ulaştırarak onların yüzünü güldürmeyi başardı.



Yardım grubu adına konuşan Menderes Urfalı, ihtiyaç sahiplerine yardımcı olmaktan dolayı mutlu olduklarını söyledi. Urfalı, "Eşim Bilgen Urfalı ve benim çabalarımla ufak ufak yardım çalışması yapıyorduk. Sonradan duyan arkadaşlarımız katılmak istediler. 1 ayda 5 tablet ve 7 bilgisayarı tamamlayıp ihtiya sahiplerine ilettik. Yardımcı olan herkese çok teşekkür ediyorum. Yaptığımız yardımlardan dolayı bir çocuğumuzun yüzünü güldürebildiysek ne mutlu bize." ifadelerini kullandı.




 

denizli hayırsever hayırsever arkadaşlar pc bilgisayar tablet bilgisayar ve tablet yardımı denizlimuhabir ihtiyaç sahibi çocuklar muhabir denizli haberleri haberler haber