DENİZLİLİ İŞ İNSANI HAYATINI KAYBETTİ

TAKİP ET

İlimizin tanıdık simalarından, girişimci iş adamlarından DENTEKS'in sahibi M. Kemal Kasapoğlu vefat etti. Sanayi Odası'nın aktif üyelerinden olan Kasapoğlu, bugün Asri mezarlıkta toprağa verilecek.

İlimizin girişimci ruhlu, duayen iş adamları birbiri ardına vefat ediyor.  İlk kuşak iş adamlarımızdan olan. Tekstil sektöründe söz sahibi DENTEKS’in sahibi M. Kemal Kasapoğlu, son zamanlarda sessiz bir şekilde köşesine çekilmişti. Bugün hayatını kaybettiği ve ikindi namazından sonra kılınacak olan cenaze namazının ardından asri mezarlıktaki aile mezarlığında toprağa verileceği belirtildi. 
Konu hakkında Organize Sanayi Bölgesi müdürlüğünden yapılan açıklamad, “Bölgemiz Sanayicilerimizden önceki dönem Yönetim Kurulu Üyemiz DENTEKS'in sahibi Mustafa Kemal Kasapoğlu hakkın rahmetine kavuşmuştur. Cenazesi bu gün İkindi namazına müteakip Müftü Ahmet Hulusi Efendi camiinden alınarak Asri Mezarlığa defnedilecektir. Merhuma Allah'tan Rahmet, sevenleri ve yakınlarına başsağlığı dileriz” açıklaması yapıldı..

denteks mustafa kemal kasapoğlu vefat denizli denizli muhabir muhabir denizli haberleri organize sanayi bölgesi müdürlüğü