Denizlili isimlere görev var

TAKİP ET

Denizli'yi profesyonel liglerde temsil eden isimler hafta sonundaki maçlarda görev yapacak.

Türkiye Futbol Federasyonu, hafta sonunda oynanacak olan profesyonel ligdeki müsabakalarda görev yapacak olan isimleri açıkladı.

Süper Lig’de 18 Ekim Pazartesi günü oynanacak olan Aytemiz Alanyaspor – Yukatel Kayserispor maçında Denizli bölgesi hakemi Ümit Öztürk düdük çalarken, yine ilimizi temsil eden Osman Gökhan Bilir de yardımcı hakem olarak görev yapacak.

Yine aynı ligde 17 Ekim 2021 Pazar günü oynanacak olan Altay – Vavacars Fatih Karagümrük maçında Ahmet İbanoğlu gözlemcilik yapacak.

3. Lig 1. Grup’ta 17 Ekim Pazar günü yapılacak olan Karaman Belediyespor – beleiye Kütahyaspor karşılaşmasında ise Denizli bölgesi gözlemcisi Hayati Ünal yer alacak.

Denizlili temsilciler de hafta sonunda görevde olacak. 2. Lig Beyaz Grup’ta 17 Ekim Pazar günü oynanacak olan Nazilli Belediyespor – Anagold Erzincanspor maçında TFF temsilcisi olarak Denizlili TFF Klasman Temsilcisi Mustafa Pektaş görev alacak. 

Yine aynı görevi yerine getiren TFF Klasman Temsilcisi Lütfi Koçak ise 17 Ekim Pazar günü İzmir Atatürk Stadı’nda oynanacak olan Karşıyaka – Ceyhanspor karşılaşmasında görev yapacak.
 

Ümit Öztürk Denizlili hakemler