Denizlili sürücü kazanın fotoromanını yaptı

TAKİP ET

Denizli'nin zeybek durağında dün gece meydana gelen kaza sonrası, mağdur olduğunu iddia eden Servis şoförü, kazadan sonra yaşananları hem videoya kaydetti hem de fotolarını çekerek yaşananları anlaşmaya çalıştı.

Kırmızı ışıkta geçen otomobilin kendisine çarptığını ve içerisinden alkollü olduklarını tahmin ettiği 4 erkek bir kadın çıktığını anlatan Servis şoförü Veysel S. Kaza sonrası kendisine saldırdıklarını ve polis gelinceye kadar araç içerisindeki boş alkol şişelerini temizlediklerini iddia etti.

Servis şoförü Veysel S. Kaza sonrası yaşananları sosyal medya hesabından şöyle  anlattı:

 “Bu beyaz aracın sürücüsü kırmızı ışıkta geçerek kazaya neden oldular. Ben servis aracıyla Dokuzkavaklar sem polikliniği arasından sağa zeybek ışıklarından direk karşı sümer’e çıkarken yeşil ışıkta geçmeme rağmen bu beyaz araç üçgen’den aşağı Ankara yolu zeybek ışıklarında kırmızıda hızlı bir şekilde geçerek kazaya neden oldular.

Ayrıca araçtaki 5 kişi 1 bayan hepsi sarhoş araçtan iner inmez bana saldırdılar. Beni darp edip üzerimdeki kıyafetlerimi falan yırttılar. Eğer ki beni araçtan indirselerdi çok kötü şeyler olacaktı. Bende bunları korkutmak amaçlı bıçak çektim ve üzerimden uzaklaştırdım.

Videoda görüldüğü gibi aracın içinden alkol şişelerini polis gelene kadar boşaltılar ve şoför ve arkadaşları kaçarak 1 erkek bir bayan kaldı . Bayanı şoför koltuğuna oturtuyorlar. Bunlar hem suçlu hem de trafik canavarı. Şehir eşkiyaları.

Demem şu ki Allah kimseye kaza bela vermesin. Kimsenin ettiği yanına kar kalmaz. Adalet verir cezasını. Şikayetçi oldum kara kolda 1 erkek nezarette ifade verdiğim esnada 20 ve 22 yaşlarındaydı tahminim kapılara tekme vuruyor aşırı derecede sesler yapıyor fakat polis hiç demiyor ki sus otur veya elini kelepçeleyip bi yere oturmuyor. Bunlar madde bağımlısı mı ne? Allah cezalarını verir inşallah.”

 

zeybek durağı trafik kazası denizli kazanın fotoromanı