DENİZLİLİ ÜRETİCİYE ÖNEMLİ UYARI!

TAKİP ET

Denizli Meteoroloji Müdürlüğü'nden Denizli için uyarılar peş peşe geldi. Meteoroloji bu kez de zirai don uyarısı geldi.Önümüzdeki 4 gün boyunca hafif ve kuvvetli zirai don bekleniyor.

Meteoroloji İşleri Genel Müdürlüğü Zirai Don Risk Tahmin Haritasını sosyal medya ve sitesi üzerinden açıkladı. Haftalık olarak açıklanan verilere göre Denizli’de önümüzdeki 4 gün boyunca hafif ve kuvvetli olmak üzere zirai don olması bekleniyor. Dün gece sadece Çameli’de hafif şiddette görülen zirai don, hava sıcaklığının 7 derece birden düşeceği Çarşamba ve Perşembe geceleri şiddetli olması beklendiği belirtildi.

      


2 GECEYE DİKKAT

Salı'yı Çarşamba’ya bağlayan gecede Çameli, Beyağaç, Bozkurt ve Honaz ilçelerinin bir bölümünde zirai donun şiddetli olması bekleniyor. Riskli olan gece olarak ise Çarşamba’yı Perşembe’ye bağlayan gece gösterildi. Meteoroloji verilene göre yarın ve Perşembe’yi Cuma’ya bağlayan gece başta Çameli olmak üzere Beyağaç, Tavas, Serinhisar ve Acıpayam’ın bir bölümü, Güney ve Çivril ilçelerinde kuvvetli don hadisesi görülecek. Denizli’de zirai don riskinin Cuma’yı Cumartesi’ye bağlayan gece etkisini yitirmesi bekleniyor.