Denizlili vekillere TBMM'de önemli görevler verildi

TAKİP ET

TBMM Başkanı Numan Kurtulmuş başkanlığında dün gerçekleştirilen Genel Kurulda, Başkanlık Divanı ve ihtisas komisyonlarının üyeleri için seçim yapıldı.

TBMM Başkanvekilliğine AK Parti Şanlıurfa Milletvekili Bekir Bozdağ, CHP Denizli Milletvekili Gülizar Biçer Karaca, Yeşil Sol Parti İstanbul Milletvekili Sırrı Süreyya Önder ve MHP İstanbul Milletvekili Celal Adan seçilirken, TBMM Katip üyeliklerine AK Parti Mersin Milletvekili Havva Sibel Söylemez, AK Parti Ankara Milletvekili Kurtcan Çelebi, AK Parti İstanbul Milletvekili Rümeysa Kadak, AK Parti Kütahya Milletvekili Adil Biçer, AK Parti Mardin Milletvekili Muhammed Adak, AK Parti İzmir Milletvekili Mahmut Atilla Kaya, CHP Giresun Milletvekili Elvan Işık Gezmiş, CHP Osmaniye Milletvekili Asu Kaya, CHP Trabzon Milletvekili Sibel Suiçmez ile İYİ Parti Denizli Milletvekili Yasin Öztürk seçildi.

 

İhtisas komisyonlarının üyelerinin seçildiği Genel Kurul'da AK Parti Denizli Milletvekilleri Cahit Özkan Anayasa Komisyonu Üyeliğine, Şahin Tin Sanayi, Ticaret, Enerji, Tabii Kaynaklar, Bilgi ve Teknoloji Komisyonu Üyeliğine, Nilgün Ök Plan ve Bütçe Komisyonu Üyeliğine getirildi. CHP Milletvekili Şeref Arpacı da Sanayi, Ticaret, Enerji, Tabii Kaynaklar, Bilgi ve Teknoloji Komisyonu Üyeliğine seçildi.

 

ŞAHİN TİN BAŞKANVEKİLİ OLDU

 

Komisyonlar yaptıkları toplantıda başkanlık divanını belirledi. Üyelerin yaptıkları oylama sonucunda Sanayi, Ticaret, Enerji, Tabii Kaynaklar, Bilgi ve Teknoloji Komisyonu Başkanlığına AK Parti Bursa Milletvekili Mustafa Varank seçilirken, AK Parti Denizli Milletvekili Şahin Tin başkanvekili oldu.

 

Plan ve Bütçe Komisyonunda başkanlığına AK Parti Samsun Milletvekili Mehmet Muş seçilirken, AK Parti Denizli Milletvekili Nilgün Ök katip üyeliğe getirildi.

 

AK Parti Denizli Milletvekili Şahin Tin, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda "TBMM Sanayi, Ticaret, Enerji, Tabii Kaynaklar, Bilgi ve Teknoloji Komisyonu Başkanvekilliği görevine bizi layık gören Milletvekillerimize teşekkür ediyorum.

 

Üretim dinamiklerinin beklentilerini bilen bir sanayici ve siyasetçi olarak memleketimize hep birlikte hizmet edeceğiz." derken, AK Parti Denizli Milletvekili Nilgün Ök de, "TBMM 28. Dönem'de Plan ve Bütçe Komisyonu'nda görev yapacak Komisyon Başkanımız Mehmet Muş, Başkan Vekili İsmail Faruk Aksu, Bütçe Sözcümüz Orhan Erdem'i tebrik ediyor, başarılar diliyorum. Şahsıma verilen katip üyeliği için teşekkür ediyorum" ifadelerini kullandı.

Gülizar Biçer Karaca Şahin Tin Şeref Arpacı Yasin Öztürk Cahit Özkan