DENİZLİLİLER BİLETİNİZİ BUGÜNDEN ALABİLİRSİNİZ

TAKİP ET

Spor Toto 1. Lig 21. hafta karşılaşmasında Denizli Atatürk Bahçeşehir Koleji Stadyumu'nda oynanacak olan Altınordu maçının biletleri satışa çıktı. Denizlispor Kulübü taraftarların maç günü ve öncesinde yaşanabilecek yoğunluğu dikkate alarak, mağduriyet yaşamamaları adına biletlerini maç gününden önce temin etmeleri konusunda uyardı.

Hatayspor beraberliği ile Süper Lig’e bir adım daha yaklaşan Denizlispor Pazar günü saat 19.00’da kendi saha ve seyircisi önünde Altınordu ile karşı karşıya gelecek. Takım bu maçın hazırlıklarına devam ederken maç biletleri de satışa çıktı!

           

Denizlispor Kulubü’nden yapılan yazılı açıklamada şu görüşlere yer verildi:"Denizlispor-Altın ordu maçının biletleri satışa çıktı. Bilet fiyatları; Gold ve VIP Tribün : 100 TL, Kapalı B Üst ve D Üst :35 TL, Kapalı A ve E Üst :25 TL, Kapalı A ve E Alt :25 TL, Maraton :15 TL, Kale Arkası: 10 TL, Misafir : 10 TL

          

Biletlerinizi http://www.passo.com.tr/ üzerinden, Passo Mobil uygulamasından ve Denizli Atatürk Bahçeşehir Koleji Stadyumu önündeki Passolig gişelerinden alabilirsiniz.Maç günü oluşan yoğunluk sebebiyle taraftarlarımızın biletlerini maç gününden önce almasını rica ediyoruz.Maç günü gişelerimizde Passolig kart çıkartma işlemleri yapılmamaktadır. Gişelerimizden Passolig kartı almak isteyen taraftarlarımızın maç gününden önce işlemlerini gerçekleştirmesi gerekmektedir.Denizli Atatürk Bahçeşehir Koleji Stadyumu önündeki Passolig gişeleri 09.00-18.00 saatleri arasında hizmet vermektedir.”