Denizlililer Bu Araca Dikkat!

TAKİP ET

Afyonkarahisar ve Isparta'da, bir çok ev ve iş yerinden hırsızlık olaylarına karışan kadın ve erkeklerden oluşan kişilerin, gerçek plakası 45 olan beyaz renkli Wolkswagen Jetta marka otomobille 20 plaka takarak Denizli ve ilçelerine geldiği yönünde alınan istihbarat, emniyet güçlerini harekete geçirdi.


Kadın ve erkeklerden oluşan bu kişilerin evden, iş yerlerinden hırsızlık yaptıkları ve dolandırıcılığa yönelik eylemlerde bulundukları gelen ihbarlar sonucu belirlendi. Emniyet güçleri tüm vatandaşları uyararak, Denizli merkez ve ilçelerinde tanımadıkları veya şüphelendikleri kişileri hemen Jandarma veya polislere bildirmelerini istedi.


                        


Şüpheli şahısların dikkat çekmemek için sahte Denizli plakası kullanabilecekleri, iyi giyimli olabilecekleri de uyarılar arasında yerini aldı.


            


Sosyal Medyada Acıpayam Karakol Komutanlığı’ndan Bildirilmiştir.. Paylaşalım ! başlığıyla paylaşılan uyarı yazısında “Kadın ve erkeklerden oluşup "Atman" grubu olarak bilinen şahısların Afyonkarahisar ve Isparta illerinde gerçek plakası 45 ABC 855, sahte plakası 20 DH 4615 olan beyaz renkli Wolkswagen jetta marka araç ile birçok evden hırsızlık olaylarına çocuk kaçırmalarına karıştıkları öğrenilmiştir. Bu aracın Denizli ili ve ilçelerinde de dolaştığı tespit edilmiştir. Halkımızın dikkatli olması ve bu aracı görenlerin jandarmaya veya muhtara bildirmeleri önemle duyurulur”denildi.