Denizlililere Uyarı Üstüne Uyarı

TAKİP ET

Denizli Meteoroloji Müdürlüğü ve Denizli Büyükşehir Belediye İtfaiyesi tarafından Denizli için uyarı üstüne uyarı yapılıyor. Denizli'de kuvvetli yağış beklendiği bu nedenle yağmur sonrası oluşabilecek sele karşı vatandaşların dikkatli olması istendi.


Yapılan son değerlendirmelere göre; bugün öğleden sonra etkili olması beklenen sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışların, Afyonkarahisar, Uşak ve Denizli'de yerel olarak kuvvetli olması bekleniyor. Meteoroloji müdürlüğü, kısa sürede yerel olarak fazla miktarda yağış bırakabileceği tahmin edilen kuvvetli gök gürültülü sağanak şeklindeki yağışların oluşturabileceği, yıldırım, sel, su baskını, yağış anında kuvvetli rüzgar, yerel dolu yağışı ve ulaşımda aksamalar gibi olumsuzluklara karşı dikkatli ve tedbirli olması konusunda uyarılarda bulundu.


     


Büyükşehir İtfaiyesi'de Uyardı!

Denizli Büyükşehir Belediye İtfaiyesi ise sosyal medya hesabından "Meteroloji İşleri Genel Müdürlüğü tarafından Denizli için 'sarı' uyarı yapılmıştır. Vatandaşlarımızın uyarıyı dikkate alarak gerekli tedbirleri almaları ve olumsuz hava şartlarına karşı hazırlıklı bulunmaları gerekmektedir." denildi.


 

METEOROLOJİDEN SARI UYARI!

Konu ile ilgili açıklama yapan Denizli Meteoroloji Genel Müdürlüğü şu ifadelere yer verdi: “Yerel olarak kuvvetli gök gürültülü sağanak yağış beklendiğinden, sel, su baskını, yıldırım, yağış anında kuvvetli rüzgar, yerel dolu yağışı ve ulaşımda aksamalar gibi olumsuzluklara karşı dikkatli ve tedbirli olunmalıdır”.