DENİZLİSPOR'A BİR DARBE DE SPONSORLARDAN

TAKİP ET

Bu sezon 2.ci ligde mücadele edecek olan Denizlispor'a bir darbe de sponsorlarından geldi. Denizlispor'un başına gelen Altaş kelimesi paylaşımlardan kaldırıldı.

Bu sezon 2’nci Lige düşen ve maddi sıkıntılarla boğuşan Denizlispor’a bir darbe de sponsorlardan geldi. Yeşil siyahlı ekibin isim ve forma sponsorlarının anlaşmaları sonlandırdığı ileri sürüldü. Kulübün resmi sosyal medya hesaplarından Altaş ismi de kaldırıldı.

 

Ligden düşen Denizlispor sponsorluklarını da bir bir kaybetmeye başladı. 2021-2022 sezonunda isim sponsorluğunu üstlenen Altaş Yatırım, yeşil siyahlı ekibin TFF 2’nci Lig’e düşmesiyle anlaşmasını sona erdirdi.

 

Geçen sezon Denizlispor ile forma göğüs sponsorluğu anlaşması imzalayan RAMS Türkiye firmasının da anlaşmasının sona erdiği ileri sürüldü. Aynı şirket geçtiğimiz günlerde Galatasaray'a 12 milyon Euro karşılığında stadyum isim sponsoru olmuştu.  Yaşanan bu gelişmenin ardından maddi sıkıntılarla boğuşan Denizlispor yönetiminin, yeni sezonda sponsorluk konusunda nasıl bir adım atacağı merakla bekleniyor.

 

 

 

denizlispor sponsor