DENİZLİSPOR'A BİR ŞOK DAHA!

TAKİP ET

TFF 1. Lig'de zor zamanlar geçiren Denizlispor'a bir şok daha. PFDK, yeşil-siyahlı kulübe 50 bin TL para cezası kesti.

Tarihinin en zor zamanlarını geçiren Denizlisppor’a bir kötü haber daha. Ligde istediği sonuçları alamayan ve 2. Lig biletini cebine koymak üzere olan yeşil-siyahlı kulübe TFF’de acımadı. Denizlispor, 4-0 mağlup olduğu Ankara Keçiörengücü maçı ile ilgili olarak Profesyonel Futbol Disiplin Kurulu’na sevk edilmişti.

 

Kurul yaptığı son toplantıda yeşil-siyahlı kulübe ceza kesti. Buna göre bahsi geçen maçta taraftarlarının neden olduğu çirkin ve kötü tezahürat nedeniyle 4. Kez kurula sevk edilen Denizlispor Kulübü’ne 50 bin TL para cezası verildi.

 

Bunun yanı sıra Kapalı Tribün Üst D ve B Blok’ta bu müsabakayı takip eden seyirciler bir sonraki maça giremeyecekler. Profesyonel Futbol Disiplin Kurulu’nun Denizlispor ve rakibi Keçiörengücü kulübü ile ilgili kararı şöyle;

 

ALTAŞ DENİZLİSPOR Kulübünün, 15.04.2023 tarihinde oynanan ALTAŞ DENİZLİSPOR-ANKARA KEÇİÖRENGÜCÜ Spor Toto 1. Lig müsabakasında, taraftarlarının neden olduğu çirkin ve kötü tezahürat nedeniyle ve bu eylemin aynı sezon içinde ev sahibi kulüp olduğu müsabakada 4. kez gerçekleştirilmesinden dolayı 50.000.-TL PARA CEZASI ile cezalandırılmasına, FDT’nin 53/3. maddesi uyarınca çirkin ve kötü tezahüratta bulunan KAPALI TRİBÜN ÜST B ve D bloklarda yer alan seyircilerin elektronik bilet kapsamındaki kartlarının bloke edilmesi suretiyle bir sonraki ev sahibi kulüp olduğu müsabakaya girişlerinin engellenmesine,

 

11- ANKARA KEÇİÖRENGÜCÜ Kulübü sporcusu MALALY DEMBELE’nin, 15.04.2023 tarihinde oynanan ALTAŞ DENİZLİSPOR-ANKARA KEÇİÖRENGÜCÜ Spor Toto 1. Lig müsabakasında, rakip takım sporcusuna yönelik şiddetli hareketi nedeniyle 3 RESMİ MÜSABAKADAN MEN ve 13.000.-TL PARA CEZASI ile cezalandırılmasına karar verilmiştir.

Denizlispor pfdk ceza