Denizlispor'a Samsun'da uyku yok!

TAKİP ET

Samsunspor taraftarları Denizlisporlu futbolcuları dün gece kaldıkları otelde uyutmadı. Günler öncesinden yapılan çirkin organizasyonlarla takıma karşı taraftarlar ayaklandırıldı.

Samsunspor taraftarları gece 24.00’den sonra Denizlispor oyuncularının kaldığı otel önünde toplanarak oyuncularımızın uyumalarını engelledi. Günler öncesinden de taraftarlara çağrı yapılarak Denizlispor’un istirahat etmelerinin önlenmesi istendi.

Sosyal medyadan örgütlenen Samsunspor taraftarları, Denizlispor’un havaalanına inişinden itibaren taciz tezahüratlarını sürdürdüler. Takım oyuncularının üzerinde psikolojik baskı yapmak isteyen taraftarlar dün gece Hilton önüne gelerek, davul-zurna çalıp tezahürat yaparak sporcularımızın dinlenmesini engellemeye çalıştı.

Denizlispor yönetici Taner Atilla sosyal medya hesabından, taraftarların otelin etrafını sardığını ve can güvenliklerinin olmadığını duyurdu. Emniyet yetkililerinin de önlem almadığını ifade eden Atilla, taraftarların bu davranışının takım oyuncuları üzerinde olumsuz etki yarattığını belirtti.

İşte samsun'da futbolcularımız için düzenlenen çirkin kampanyalar!

Samsunspor haber

19 Nisan, 22:31 · Samsun · 

Denizlispor cumartesi günü karayolu ile Antalya havaalanına giderek sabah 11.20 uçağı ile aktarma yapmadan Samsun'a direk uçuş yapacak.samsun havaalanından kalacağı Hilton otele yerleşecek.
Ozaman cumartesi yapalım bir havaalanı ziyareti...

 

 

Samsunspor haber

20 Nisan, 19:16 · Samsun · 

Büyük SAMSUNSPOR taraftarı..
Denizlispora uyku yok takımın kalacağı HİLTON HOTEL e araçlarımız ile konvoy yapacağız.kornalar ve davul zurna çalacağız.herhangi bir taşkınlığa sebebiyet vermeyip emniyet güçlerimiz ile karşı karşıya gelmeyelim. Bandırmaspora nasıl uyku vermedik ise Denizlispor'da uyutmayalım.
Başka SAMSUNSPOR yok.
Cumartesi akşamı saat 22.00 da eski 19 Mayıs stadı protokol önünde toplanıyoruz.
Sende paylaş herkez görsün.