DENİZLİSPOR'A YUNUS MORALİ

TAKİP ET

Maçtan önce Teknik Direktör Yücel İldiz ve futbolcularla poz veren Yunus, geçirdiği tedavi süresinde kendisine destek olan herkese teşekkür etti.

Denizlispor Kulüp  eski Başkanı Mustafa Üstek, Denizlispor Başkan Yardımcı Taner Atilla ile Denizlispor Asbaşkanı Necip İrdem, 11 yaşında 5 kez kalp ameliyatı olan ve en büyük hayali Denizlispor forması olan Yunus Kara'yı hastanede ziyaret ederek moral vermişlerdi.

Aradan geçen 3 aylık sürede sağlığına kavuşan Yunus, dün Denizlispor maçına gelerek bu kez kendisi takıma moral verdi. Yunus’u tekerlekli sandalyesi ile sahada gören Denizlisporlu futbolcular ve yönetim, maç öncesi büyük moral topladılar.

Denizli Sosyal Paylaşım Gurubu yönetici Yüksel Güler’in girişimleri ile gerçekleşen her iki organizasyondan dolayı Denizli Sosyal Paylaşım Gurubu’na teşekkür eden Yunus, herkesi bundan sonraki maçlarda Deniizlispor’a sahip çıkmaya çağırdı.

Maçtan önce Teknik Direktör Yücel İldiz ve futbolcularla poz veren Yunus, geçirdiği tedavi süresinde kendisine destek olan herkese teşekkür etti. Denizlispor maçını canlı izlemenin kendisi için paha biçilmez bir an olduğunu söyledi.