DENİZLİSPOR ALT YAPISINDA MADDİ KRİZ Mİ VAR?

TAKİP ET

Denizlispor Akademik alt yapı U19 takımı yarın (Cumartesi) günü saat 12:00 de Adana'da Adanaspor U19 takımıyla maç yapacak.

Bugün tesislerde U19 futbolcu velileri ile sabahtan toplantı yapıldığı ve Adana deplasmanı için yol, yemek ve diğer masraflar için para toplanması istendiği gelen iddilar arasinda yer aldı.

 

Veliler bu duruma karşı çıkınca bu sefer futbolcular bu şartlarda Adana'ya gitmeyeceklerini söyleyip yönetime karşı tavır aldıkları iddia edildi.

 

Yönetimden futbolculara “gitmezseniz lisanlarınızı iptal ederiz” şeklinde futbolculara ve velilerine baskı uyguladıkları gelen bilgiler arasında yer aldı.

 

Kulüpten her hangi bir açıklama olmazken apar topar bugün saat 15:00 de Denizlispor U19 takımı kiralanan 50NC bir otobüs ile Adana'ya hareket etti.

 

Gece geç saatlerde Adana'ya varması beklenen U19 takımı yarın (Cumartesi) günü ögleyin 12:00 de maça çıkacakları ve akabinde yine aynı gün maçtan sonra Denizli'ye dönecekleri söylendi.

 

Uzun zamandır hem A takımda hem alt yapı akademik takımlarında maddi sıkıntılar yaşayan yönetim 2,5 ay önce akademik alt yapı için kısa bir süre alt yapı başkanlığına getirilen Nevzat Yılmaz'ın alt yapıya otobüs aldığı fakat bu otobüsün 3 yada 4 kez kullanıldıktan sonra Nevzat Yılmaz'ın 45 gün görevde kalmasının ardından görevine son verildiği biliniyor.

 

Alt yapı için alınan otobüsün kulüp'te bir yıllık kullanılacak diye sözleşme yapıldığı fakat otobüsün 2 aydır kullanılmadığı Nihat zeybekçi kongre ve kültür merkezinin otoparkında durduğu söylendi.

 

Bu durumdan rahatsız olan futbolcu velileri her deplasmana gidildiğinde velilerden elinin altındaki otobüs dururken dışarıdan kiralanan başka otobüs için para toplanması takım içinde huzursuzluklara yol açtığı söyleniyor.

 

Denizlispor yönetimi şimdilik bu duruma sessiz kalarak hiç bir açıklamada bulunmadı.

Denizlispor Akademik altyapı madii kriz Adana veliler futbolcular