Denizlispor aşkı hayata bağladı

TAKİP ET

12 yaşındaki Yunus Kara, küçük yaşına rağmen 5 kez kalp ameliyatı geçirdi. Bu zorlu süreçte Denizlispor aşkıyla yaşama tutundu. Her gün daha da iyiye giden Yunus'un sağlık durumunda en büyük moral desteği Denizlispor camiası.

Hangi yaştan olursa olsun, günümüz insanın hayatında saatlerini geçirdiği sosyal medya, Denizli’de de oldukça etkin kullanılıyor. Pek çok Denizlili, gündemi sosyal medyadan takip ediyor; üyesi olduğu guruplarla etkinliklere katılıp hayatını renklendiriyor. Bu guruplardan iki tanesi; Denizli Sosyal Paylaşım ve Memleket Denizli gurupları, gündemlerine aldıkları konularla ve ihtiyaç sahiplerine yardım çalışmalarıyla öne çıkmayı başarıyorlar.

Denizli Soyal Paylaşım gurubu yöneticisi Yüksel Güler ve Memleket Denizli gurubu yöneticisi Ömer Demirtaş, çalışmaları sırasında yaklaşık 1 yıl önce tanıştılar Yunus’la. O zamanlar 11 yaşında olan Yunus, küçücük yaşına 5 kalp ameliyatı sığdırmış; tedavi sürecinde beyinde hasar oluşmuş ve vücudunun yüzde 70’i felçli durumda.



Güler ve Demirtaş, sağlık sorunları nedeniyle çocukluğunu yaşayamamış, ancak her şeye rağmen Denizlispor’u desteklemekten geri kalmayan Yunus’la kulüp yöneticileri arasında köprü oldular. Mustafa Üstek’in başkanlığı döneminde kulüp yöneticileri ile birlikte küçük Yunus’u son ameliyatından sonra hastanedeki odasında ziyaret ederek moral verdiler. Asbaşkan Taner Atilla’nın da özel olarak ilgilendiği Yunus, bu moral destekle hızla iyileşmeye başladı.

“Futbol, Sadece Futbol Değil”

Ömer Demirtaş ve Yüksel Güler, bu gün bir kez daha Yunus’u ziyaret ederek, son durum hakkında bilgi aldılar. Ziyarette konuşan küçük Yunus’un babası Bayram Ali Kara, “Denizlispor çok büyük katkılar sağladı moral açısından. Kulüp camiası yönetiminden futbolcusuna, Yüksel bey, Ömer bey herkesten Allah bin kere razı olsun. Daha önce de Denizlispor’u severdik ama bu kadar ilgili değildik. Bu ilgiye moral olarak çok ihtiyacımız vardı. Çok zor dönemler geçirdik. Denizlispor’un çok büyük katkısı oldu. Denizlispor sadece futbol değilmiş. Allah razı olsun” dedi.

Yunus ise Denizlispor camiasına selamlarını göndererek “O sen Bu Sene” dedi.

devamı videoda..