Denizlispor'da Aissati Gitti

TAKİP ET

Yeşil siyahlılarda takımdan ayrı çalışan Aissati, bu sezondan 2 aylık maaşı ödenmediği için sözleşmesini tek taraflı fesh edip, Denizli'den ayrıldı.

Yeniasır’dan Sebahattin Alp’in haberine göre; Spor Toto 1. Lig ekibi Altaş Denizlispor'da, Ismail Aissati ile yönetim arasındaki kriz yeni bir boyut kazandı. 33 yaşındaki Fas asıllı Hollandalı oyuncu arasındaki ipler koptu.

 Süper Lig'den kalan 465 bin Euro alacağı nedeniyle anlaşmaya yanaşmayan ve kadro dışı bırakılan Aissati, sezondan bu yana takımdan ayrı çalışıyordu. Bu sezon için lisansı çıkartılan Aissati, 2 maaşı ödenmediği için sözleşmesini tek taraflı fesh etti. Kaldığı evde eşyalarını topladı ve öncekigün akşam uçağı ile 2 kızı ve eşinin yaşadığı Hollanda’ya döndü. Aissati’nin alacakları nedeniyle konuyu FIFA’ya taşıyacağı öğrenildi.

Balıkesirspor’dan 31 Ocak 2018’de transfer edilen tecrübeli futbolcu, 2020-2021 sezonunun 2.yarısı Adana Demirspor’da yarım sezon oynadıktan sonra, hep yeşil siyahlı formayı 116 defa giydi ve 3 gol kaydetti.

Horoz lige döndü

3.lig ekibi Ayvalıkgücü Belediyespor’u zorlanmasına rağmen 2-1 yenerek, Ziraat Türkiye Kupası’nda adını 4.tura yazdıran Altaş Denizlispor, lige döndü.

Cumartesi günü saat 19.00’da konuk edeceği Altınordu hazırlıklarına kaldığı yerden devam eden yeşil siyahlılarda, sarı kart cezalısı Muhammet Gönülaçar ile sakatlıkları süren Kevin Mayi, Dja Djetje, Özer Özdemir oynamayacak.

 

aissati denizlispor