Denizlispor'da Bülent Uygun dönemi

TAKİP ET

Mehmet Özdilek'le yollarını ayıran Denizlispor yeni teknik direktörünü buldu.

Yeni Asır Gazetesinden  Sebahattin Alp’in haberine göre Horozlar, son olarak Kayserispor'da görev alan 48 yaşında ki Bülent Uygun ile anlaştı.

Yeni hoca arayışlarına hız kesmeyen yeşil siyahlı kurmaylar, listesinin ilk sıraların aldığı Tolunay Kafkas ve Hikmet Karaman ile maddi konularda anlaşamayınca rotayı Bülent Uygun’a çevirmişti. Başdöndürten  teknik direktör trafiğinde en son Bülent Uygun ile masaya oturan yeşil siyahlı yönetim prensipte anlaşma sağladı. Resmi imzalar Denizli’de atılacak.

Kayserispor'da görev alan Bülent Uygun, son pürüzlerin giderilmesinin ardından resmi söyleşmeye imza atacak. Kötü gidişata dur demek isteyen yönetim, ikinci kez teknik direktörlük değişikliğine giderek çıktığı 15 maçta 4 galibiyet, 4 beraberlik ve 7 mağlubiyetle 16 puan toplayan Özdilek ile yollarını ayırmıştı.
Kayserispor'da 57 gün kalabildi.

İstikbal Mobilya Kayserispor’da Hikmet Karaman ve Samet Aybaba’nın ardından göreve gelen teknik direktör Bülent Uygun, 30 Ekim 2019 tarihinde göreve başlamış ve sarı kırmızılı takımın başında 57 gün kalabilmişti. Kayserispor teknik direktörü olarak 7 lig, 2 kupa maçına çıkan Uygun 9 maçta 2 galibiyet alırken, ligde 2 galibiyet 5 yenilgi elde etti. Uygun Kayserispor’dan önce Katar’da Al Rayyan, Al Gharafa, Osmanlıspor, Gazianyepspor, Umm Salal, Gaziantepspor, Elazığspor, Eskişehirspor, Sivasspor ve Bucaspor takımlarında görev aldı.
 

denizlispor’da bülent uygun dönemi denizlispor denizli denizlimuhabir denizli haberleri bülent uygun