Denizlispor'da ihtar şoku!

TAKİP ET

Denizlispor'da takımı şampiyon yapan takımda hemen hemen bütün futbolcular alacakları için kulübü mahkemeye verdi.

Denizli Gazetesi'nden İbrahim Alayont'un haberine göre; Spor Toto 1. Lig’de sezonu şampiyon tamamlayan Denizlispor’da, şampiyon takımdan bir çok isim alacakları için federasyona başvurdu.

Sezon içerisinde futbolculara sadece prim ödemesi yapan yeşil-siyahlılar; maç başları ve peşinatları ise ödemekte oldukça zorlanmıştı.



Zorluklara rağmen şampiyon olan takımda sezonun sona ermesinin ardından çoğu futbolcu alacakları için federasyona gitti. Son olarak Kaptan Mehmet Akyüz’ünde bu yola başvurması kurmayları üzdü.

Daha önce takımda yabancı futbolcular başta olmak üzere çoğu futbolcu alacakları için ihtar çekmişti. Helal olsun dedirttiler! Takımda ihtar çekmeyen futbolcu ise yok denecek kadar az.

Bu sezon şampiyonlukta büyük payı olan ve Recep Niyaz ile birlikte diğer Denizlili futbolcularında bu yola başvurmadığı ve ahde vefa örneği gösterdiği öğrenildi….

Çetin: “paramız gelsin, ödeme yapacağız”
Yaşanan olaylar ilgili açıklamada bulunan Kulüp Başkanı Ali Çetin, “ Çok üzgünüm. Çok sevdiğimiz isimler var içerisinde. Niye yapıyorlar anlamıyoruz. Gerek yoktu. Paramız gelsin hepsine ödeme yapacağız. Bazı futbolcular ilamsız icra takibi başlatmış. Yazık, günah” dedi.