Denizlispor'da Palaz'la ipler koptu

TAKİP ET

Denizlispor'da geçen sezon 13 maç görev yapan ve PTT 1.ligde takımı tutan Teknik Direktör Koray Palaz'la ilk görüşmede ipler koptu.

Denizlispor Başkanı Mustafa Şavluk, Sportif Direktör Hikmet Olgun ve Teknik Direktör Koray Palaz, Salı günü kulüp binasında bir araya geldiler. Geçen sezonun geniş bir raporunu sunan Palaz, gidecek ve kalacak futbolcuların listesini sundu.

Sözleşmesi devam ettiği halde, lig sonu sözleşmesinde iyileştirme isteyen ayrıca basında çıkan “ Takımı ligde tuttum, son maçtan sonra Başkan ve yönetim tebrik etmedi” sözleriyle gerilen ortam, sosyal medyada Palaz’ın yaptığı beğeni ve paylaşımlarla had safhaya çıkmıştı.

Bu gerginlik, yeni sezon için bir araya gelen Palaz ve Şavluk’un görüşmelerinde ön plana çıkan konular oldu. Bahse konu olaylar konusunda yanlış anlaşıldığını ifade eden Palaz’a, Başkan Şavluk sert çıktı.

Gündüz başlayan görüşme gerginleşince ara verildi ve akşam tekrar görüşmek üzere masadan kalkıldı. Ancak, akşam yapılması gereken görüşme gerçekleşmedi.

Başkan Şavluk’dan akşam randevusu ve yeni sezon çalışma sözü alamayan Palaz, İstanbul’a geri döndü. Denizli’de umduğu havayı bulmayan Palaz’ın sinirlendiği ve alacakları ve sözleşmesinde ki maddeler için avukatlarına talimat vereceği öğrenildi.