DENİZLİSPOR'DA REZALET

TAKİP ET

Denizlisporlu futbolcular takımı ligde tutmak ve maç kazanmak yerine sorun çıkarmaya devam ediyor. Kritik Kastamonu maçının hazırlıklarını sürdüren yeşil siyahlılarda Bekir Turaç Böke'nin antrenman sırasında takım arkadaşı Ahmet Tekin'e kafa attığı ve genç oyuncunun burnunun kırıldığı öğrenildi.

Denizlispor’da takım içi adeta kaynıyor. TFF 2’nci Lig Kırmızı Grup’ta ligin dibine demirleyen Denizli ekibinde, tam içi huzursuzluk yeniden baş gösterdi. Teknik direktör Özcan Bizati nezaretinde hafta sonunda karşılaşacağı Kastamonuspor maçının hazırlıklarını sürdüren yeşil siyahlılarda Bekir Turaç Böke ve Ahmet Tekin’in kavga ettiği öğrenildi.

 

Tesislerinde gerçekleştirilen antrenmansırasında Bekir Turaç Böke’nin kendisine sert müdahalede bulunduğunu bahane ederek takım arkadaşı Ahmet Tekin’e kafa attığı ve genç oyuncunun burnunun kırıldığı iddia edildi.

 

Teknik direktör Özcan Bizati’nin kulüp başkanı Mehmet Uz ile görüşme gerçekleştirdiği iki oyuncuyla ilgili alınacak kararın bugün netlik kazanacağı öğrenildi.

 

GEREKENİ YAPIN!

 

Yaşanan kavga olayının ardından Denizlispor Taraftar Grubu Yeşil Cephe’den de futbolculara tepki geldi. Sosyal medya hesabından yapılan açıklamada şu ifadelere yer verildi; “Denizlispor forması bilinen tüm kavram ve değerlerin üzerindedir. O formayı taşımak yetenek istediği kadar karakter de ister.

 

Mevcut transfer yasağı ve kulübün içinde bulunduğu çıkmazı göz önüne alarak bireysel performansını önceleyen ve takım içi huzursuzluk yaratanların bu camiada asla yeri yok.Denizlili çocuklarımızın sezon başı gösterdiği performansla şu anki performansı arasında bir farklılık olduğu gerçek ancak bu diğer oyuncuların hadsizlik yapmasını asla meşru kılmaz.

 

Takım içinde huzursuzluk yaratıp bu camianın kültürüne aykırı davranan her kimse karşılığını çok net şekilde alır. Bu bağlamda takım arkadaşının kendisine antrenmanda sert girdiğini bahane ederek, üstüne gelip kafa atıp Ahmet Tekin kardeşimizin burnunun kırılmasına neden olan Bekir Turaç Böke’yi, onun her daim yancısı olan Gökhan Süzen’i ve bu olayların sineye çekilmesini isteyen Özcan Bizati’yi takımda görmek istemiyoruz. Gerekenlerin yapılmadığı taktirde gerekenin misliyle karşılık verileceğinin bilinmesini isteriz”

 

denizlispor anteranman kavga