Denizlispor'da yaprak dökümü

TAKİP ET

Horoz'da Mustafa, Ömer, Muhammed, Emre Sağlık ve Hakan sezon bitmeden veda edip takımdan ayrıldı. Antrenmanda tansiyon artınca, giderayak 2 futbolcu ağız dalaşına girip tartıştı.

Spor Toto 1. Lig'de küme düşmeyi kabullenen Denizlispor'da 5 futbolcu ile yollar ayrıldı.

 

Yeni Asır Gazetesi’nden Sebahattin Alp’in haberine göre, Yeşil-siyahlılarda Muhammed Gönülaçar, Hakan Çinemre, Emre Sağlık, Ömer Şişmanoğlu ve Mustafa Çeçenoğlu yeşil-siyahlılara veda etti.

 

Yeşil siyahlı kurmayların, maç başı ödemesi yüksek olan iskelet kadrodaki futbolcularla vedalaşmayı sürdüreceği öğrenildi.

 

Denizli temsilcisinde şirketleşme olmaması ve transfer yasağının kalkmaması ihtimali dahilinde sözleşmesi devam eden 3-4  futbolcunun yanı sıra U19 takımı ve kiralık olarak başka takımlarda oynayan oyuncularla elindeki 40 kişilik futbolcu potansiyelinden, 2. Lig için 25 kişilik genç bir kadro oluşturmayı planlıyor.

 

HOROZ YARIM TAKIM

 

Alacakları ödenmediği için Djedje'nin takımdan ayrılması, 5 isimle daha vedalaşılması ve eksiklerin çokluğu nedeniyle Denizlispor, pazar günkü Bodrum maçına önemli eksiklerle çıkacak. Deplasmanda oynanacak kritik karşılaşma öncesi Oğuz, Özer ve Mayi sakat oldukları için Bodrumspor maçında büyük olasılık görev almayacaklar.

 

Keçiörengücü maçında  sakatlanan Muhammed Özkal'ın durumu ise maç günü belli olacak. Bu arada yönetim, 4 aydır maaş alamayan kulüp personeline bayram öncesi iki aylık ödemelerini yaptı. Futbolculara ise şu ana kadar herhangi bir ödeme yapılmadı.

 

ANTRENMANDA GERGİNLİK

 

Antrenmanda tansiyon artınca, giderayak 2 futbolcu ağız dalaşına girip tartıştı. Salı günü yapılan antrenmanda Ömer Şişmanoğlu ile Emre Sağlık, bir pozisyon sonrasında ağız dalaşına girip tartışmaya başladılar. Teknik heyet ve futbolcular, araya girip futbolcuları sakinleştirdikten sonra antrenman devam etti.

denizlispor yaprak dökümü Muhammed Gönülaçar Hakan Çinemre Emre Sağlık Ömer Şişmanoğlu Mustafa Çeçenoğlu