Denizlispor'da yeni Başkan Cinkaya

TAKİP ET

Süper Lig'den düştükten sonra maddi sıkıntılar nedeniyle transfer yasağı konan ve 3 kez genel kurula gitmesine rağmen çoğunluk sağlayamayan Denizlispor'da oklar yeni başkan için Yavuz Cinkaya'yı gösteriyor.

Bu yıl birinci ligde mücadele edecek ve borçlarından dolayı transfer yasağı nedeniyle zor anlar yaşayan mevcut başkan Ali Çetin’in tekrar aday olmayacağını açıklamasıyla üst üste yapılan 3 genel kurulda da başkanını bulamayan Denizlispor’da, yeni başkan için tüm oklar artık Yavuz Cinkaya’yı gösteriyor.

Bu konuda kent protokolünün kendi arasında yaptığı görüşmelerle Yavuz Cinkaya isminde karar verildiği ve önümüzdeki ay yapılacak dördüncü genel kurulda Cinkaya’nın başkan adayı olacağıve  kulübün yeni başkanı olacağı iddia ediliyor.

Diğer taraftan futbolcu ve eski teknik ekip üyelerine 15 milyon liraya yakın borcu olması nedeniyle transfer yasaklısı olan ve bu nedenle transfer yapamayan Denizlispor’da bu konuya da çözüm bulundu gibi. Ankara ile bu konuda yapılan görüşmelerin olumlu geçtiği ve yasağın kalkması için gerekli paranın temin edildiği ve bu konunun çözüme kavuşturulduğu ileri sürülüyor.

 

Denizlispor’da yeni Başkan Cinkaya