Denizlispor'dan Oğuz Yılmaz açıklaması

TAKİP ET

Denizlispor kulübü, Eleştirilerin odağındaki Oğuz Yılmaz ile ilgili açıklama yaptı.

DEĞERLİ BASIN MENSUPLARI VE GERÇEK DENİZLİSPOR TARAFTARLARI'NA

"Profesyonel futbolcularımızdan Oğuz Yılmaz ile ilgili bugün yaptığımız açıklama ile kamuoyunu doğru bilgilendirmek istedik.

Söz konusu açıklamanın ardından bazı kişi ve sayfalar sosyal medya üzerinden beyanatlarımızın "yalan" olduğuna dair iftiralarda bulunmuş, açıklamanın gerçekleri yansıtmadığını savunmuşlardır.

Göreve geldiğimiz günden bu yana tüm açıklamalarımızı belgeler ışığında gerçekleştirdiğimizi hatırlatır, tek amacı Denizlispor'a zarar vermek olan sahte taraftar gruplarının paylaşımlarını dikkate almamanızı rica ederiz.

Bu bağlamda, futbolcumuz Oğuz Yılmaz ile ilgili doktor raporunu ve banka dekontlarını siz taraftarlarımız ile paylaşmak istiyor, tek amacı Denizlispor'a zarar vermek olan sözde taraftar gruplarının açıklamalarına itibar etmemenizi rica ediyoruz.

Çamur at izi kalsın mantığı ile yapılan bu protestoların amacına ulaşamayacağını biliyor, Denizlispor'un başarısı için gece gündüz demeden çalışmaya devam ediyoruz.

Bu takım şahısların değil, gerçek Denizlispor taraftarlarının takımıdır, bizler tek yürek tek bilek olarak bu saldırılara boyun eğmeyeceğiz."
 

denizlispordan oğuz yılmaz açıklaması denizli muhabir muhabir