DENİZLİSPOR GÖZTEPE'Yi ELİ BOŞ GÖNDERDİ

TAKİP ET

Denizlispor hazırlık maçında süper lig temsilcisi Göztepe'yi Ziya Alkurt'un sayısı ile devirdi. Yeşil siyahlılar özellikle maçın ilk yarısında oyunu ile takdir topladı.


Spor Toto 1. Lig lideri Denizlispor hazırlık maçında süper lig tem silcisi Göztepe’yi konuk etti. Yücel İldiz’in öğrencileri zorlu mücadele de galibiyeti Ziya Alkurt’un 31’nci dakikada kaydettiği golle aldı.

5 oyuncusu milli takımların da olan İzmir temsilcisi karşısına as kadrosuna yakın bir kadro ile çıkan yeşil siyahlılar ilk yarıda konuk ekibe sahayı dar etti.

Neredeyse tek kale oynanan bu bölümde konuk ekip pozisyon bulmakta zorlanırken Denizlispor hem ceza alanı içi hem de dışından rakip kaleyi sık sık yokladı. Göztepe kalecisi Göktuğ pek çok fırsatta yeşil siyahlı forvete gol şansı tanımadı, kurtarışları ile öne çıktı.

Karşılaşmanın ikinci yarısında süre almayan oyuncuları ile alt yapıda yetişen genç oyuncularına süre veren Teknik Direktör Yücel İldiz futbolcuların son durumunu da görmüş oldu.

İkinci yarıda Kehinde ve Seddar ile pozisyonlar bulan Denizlispor hızlı hücumlar da etkili olduysa da sayı üretemedi.

Maçın ikinci yarısında oyun üstünlüğünü eline alan Göztepe ise son paslar da başarılı olamadı.

Denizlispor’da hasta Recep Niyaz ve sakatlığı nedeniyle riske edilmeyen Deniz Vural maç kadrosuna alınmadı. Maçı yaklaşık 5 bin taraftar izledi.

      

DENİZLİSPOR 1 GÖZ TE PE 0

STAT: Denizli Atatürk Stadı

HAKEMLER: Hasan Ceylan, Engin Erdem, Gökhan Memişoğlu

DENİZLİSPOR: Asil Kaan Güler, Kerem Can Akyüz (46’Gökhan Süzen)

Abdülkerim Bardakçı (79′ Yunus Teke) Alperen Babacan (90′ Murathan Sütçü) Furkan Şeker (46′ Oğuz Yılmaz) İsmail Aissati (46′ Ki bong) Burak Altıparmak (90′ Alihan Kalkan) Ziya Alkurt (46′ Bilal Ould) Muhammet Himmet Ertürk (72′ Asım Aksungur) Burak Çalık (46′ Seddar Karaman) Mehmet Akyüz (46′ Kehinde)

GÖZTEPE : Göktuğ Bakırbaş, Tayfur Bingöl, Martins, Chagas, Berkan Emir, Alpaslan Öztürk (46′ Deniz Kadah) Castro, Halil Akbunar (46′ Serdar Gürler) Yasin Öztekin (63′ Axel) Gouffran (78′ Yalçın Kayan) Jerome (46′ Ghi las)

GOL: 31′ Ziya Alkurt (Denizlispor)

SARI KART: Abdülkerim (Denizlispor) Martins (Göz te pe)

      

MAÇ TAN DAKİKALAR

4′ Halil’in sağ çaprazdan sert şutunu kaleci Asil iki hamlede kontrol etti.

7′ Çizgiye kadar inen Furkan yerden içeri çevirdi ön direkte Ziya dokundu kaleci Göktuğ kornere çeldi.

7′ Muhammet Himmet, Göztepe yarı sahasının ortasından sert vurdu kaleci Göktuğ kornere çeldi.

8′ Ziya’nın kullandığı köşe vuruşun da Mehmet Akyüz yakın mesafeden kafa ile dokundu top az farkla üstten auta çıktı.

31′ Keremcan’ın içeri kaldırdığı topa Mehmet Akyüz dokundu defanstan seken top Ziya’nın önünde kaldı. Ziya gelişine yerden vurdu direk dibinden topu ağlara gönderdi 1-0.

35′ Burak’ın ceza alanı içine çevirdiği topu Göktuğ çeldi, defans uzaklaştıramayınca penaltı noktası üzerinde Mehmet Akyüz’ün önünde kaldı, sert şutu az farkla yandan auta çıktı.

38′ Muhammet Himmet ceza alanı ön çizgisi üzerinden sert vurdu kaleci Göktuğ topu kornere tokatladı.

55′ Seddar’ın pasında topla buluşan Kehinde defans oyuncularını arka sına alarak kaleye sokuldu, karşı karşıya pozisyon da topu Göktuğ’a nişanladı.

65′ Verkaçlarla ceza alanına sokulan Deniz karşı karşıya pozisyon da golü yapmak üzereyken Abdülkerim son anda ayak koydu ve Göztepe’yi golden etti.

80′ Axel’in ceza alanı dışından sert şutu az farkla auta çıktı.

84′ Deniz’in sağ çaprazdan yerden sert şutu kaleci Asil’de kaldı.