DENİZLİSPOR İÇİN TEHLİKE ÇANLARI ÇALIYOR

TAKİP ET

TFF 2'nci Lig Kırmızı Grup'ta oynadığı son 8 maçta galibiyet yüzü görmeyen ve üst üste 3 maçından mağlubiyetle ayrılan Denizlispor'da kötü gidiş sürüyor. Küme düşme hattıyla arasında 5 puan fark olmasına rağmen oynanan futbol gelecek adına umut vermiyor.

Ligin dibine demir atan Denizlispor, kötü gidişata bir türlü son veremedi. Ligin 27’nci haftasında deplasmanda İnegölspor’a 4-0’lık farklı skorla kaybeden yeşil siyahlılar üst üste üçüncü mağlubiyetini alırken galibiyet hasretini 8 maça çıkardı.

 

İKİNCİ YARIDA 3 PUAN YOK!

 

Ligde son galibiyetini ilk yarının son haftasında Denizli’de oynanan Belediye Derincespor maçında alan Denizli ekibi, ikinci yarının başlamasıyla birlikte oynadığı 8 maçtan 3 beraberlik, 5 mağlubiyetle ayrıldı.

 

BİZATİ DE ÇARE OLAMADI

 

Teknik Direktör Bülent Ertuğrul’un görevden ayrılmasının ardından takımın başına geçen Özcan Bizati de yeşil siyahlılara çare olamadı. Horozların başında ilk maçında Düzcespor’a 2-1 kaybeden deneyimli teknik adam, ilk galibiyetini deplasmanda Aksaray Belediyespor karşısında elde etmişti.

 

Denizli ekibiyle sadece 2 maç kazanabilen Bizati, ikinci galibiyetini Derince maçında elde etti. Horozların başında 13 maça çıkan deneyimli teknik adam bu maçlarda 2 galibiyet,  4 beraberlik ve 7 mağlubiyet alarak sadece 10 puan toplayabildi. 

 

HOROZUN ZORLU 5 MAÇLIK PERİYODU

 

Denizlispor’un küme düşme hattının bir basamak üzerinde yer alan Düzcespor ile arasında 5 puan fark olmasına rağmen sahada sergilenen futbol, taraftarları memnun etmezken gelecek haftalar için de umut vermiyor. Yeşil siyahlıların önündeki 5 maçlık periyoduna bakıldığında, hafta sonunda sahasında zirve mücadelesi veren 3’ncü sıradaki GMG Kastamonuspor ile karşılaşacak olan Denizlispor, bir sonraki hafta deplasmanda lider Iğdır FK’ya konuk olacak.

 

Play-Off mücadelesi veren Somaspor’u sahasında konuk edecek yeşil siyahlılar, 31’nci haftada deplasmanda Menemen FK’ya konuk olacak. 32’nci haftayı ‘BAY’ takım olarak geçecek Denizli ekibi, 33’ncü haftada küme düşme hattının iki basamak üzerinde yer alan Sarıyer’i sahasında konuk edecek.

 

İKİNCİ YARIDA SADECE 3 MAÇTA GOL ATABİLDİ

 

Ligde ikinci yarının başlamasıyla birlikte oynadığı 8 maçtan galibiyet çıkaramayan Denizlispor, bu maçlardan sadece üçünde rakip fileleri havalandırabildi. Amed FK ile 1-1 berabere kalan yeşil siyahlılar, Isparta 32 Spor’a 2-1 kaybederken, Arnavutköy Belediyespor ile 2-2 berabere kaldı. Karaman FK, 24 Erzincanspor ve Fethiyespor’a 1-0’lık sonuçla kaybeden Denizli ekibi, son olarak İnegölspor’a 4-0 kaybetti.

 

denizlispor puan kaybı