Denizlispor İlk Etap Kampına Hazırlanıyor

TAKİP ET

Yeni sezon da süper ligde mücadele edecek Denizlispor, Temmuz'un ilk haftası yeni sezon hazırlıkları için Erzurum'a gidecek. Yeşil siyahlı yönetim ilk kampa kadar transferi büyük ölçüde bitirmek istiyor.

denizlihaber.com’un haberine göre Süper Lig’e yeniden merhaba diyen Denizlispor, yeni sezon öncesi ilk hazırlıklarını Erzurum’da gerçekleştirecek. Transfer çalışmalarının devam ettiği yeşil siyahlıların 25 Haziran’da top başı yapmayı planladığı öğrenildi.

Sezonun sona ermesinin ardından elinde Oğuz Yılmaz, Recep Niyaz, MBam ba, Mehmet Akyüz, Burak Çalık ve Lanre Kehinde kalan yeşil siyahlılar iç transferde kaleci Adam Stachowiak ve bek Kerem Can Akyüz ile sözleşme yenilemişti.

Denizlisporlu yönetim top başına kadar takıma yeni takviyeler yapması bekleniyor.

Teknik Direktör Yücel İldiz’in genç futbolcuların ağırlıkta olduğu bir kadro ile top başı yapması bekleniyor. İlk etapta Şemikler’deki Haluk Ulusoy Tesisleri’nde çalışmalarına başlayacak olan Denizlispor, 1 Temmuz’da birinci etap kampına gidecek.

Yeşil siyahlılar kamp dönemin de yeni oyuncularında takıma katılmasından sonra ikinci etap kampını yurt dışında yapmayı planlıyor. Denizlispor’un yurt dışı kampı masraflarını ise sponsoru Yukatel firması üstlenecek.