DENİZLİSPOR LİDERLİĞİNİ SÜRDÜRÜYOR

TAKİP ET

Denizlispor Spor Toto 1. Lig 20. hafta mücadelesinde deplasmanda ligin 6. sırasındaki Hatayspor ile karşılaştı. Karşılaşmanın ilk yarısı Hatayspor'un 1-0'lık üstünlüğü ile sona erdi.İlk yarıyı 1-0 mağlup kapatan Denizlipor 2. Yarının 90. Dakikasında devre arasında takıma gelen Kehinde'nin kafa vuruşundan attığı golle sahadan beraberlikle ayrılmayı bildi.

Denizlispor Spor Toto 1. Lig 20. haftasında bugün saat 13:30’da başlayan maçta Antakya Atatürk Stadı’nda ligin 3. Sırasındaki Hatayspor ile karşılaştı. Karşılaşmayı Adana Bölgesi hakemi Zorbay Küçük yönetirken, yardımcılıklarını Utku Tunavelioğlu ve Deniz Caner Özaral üstlendi. Maçın 4. hakemi ise Mert Güzenge oldu.

Hatayspor karşılaşmaya;Akın Alkan, Yusuf Abdioğlu, Sadi Karaduman, Mesut Çaytemel, Murat Paluli, Hamıdou Maiga, Abdoulaye Sadıo Dıallo, Selim Ilgaz, Gökhan Karadeniz, Caner Hüseyin Bağ ve Hamza Gür 11’i ile sahada yer aldı.

       

Denizlispor ise;Adam Stackhowiak- Furkan Şeker, Abdülkerim Bardakçı, Alpere Babacan, Keremcan Akyüz, Deniz Vural, Recep Niyaz, İsmail Aissati, Burak Çalık, Ziya Alkurt ve Mehmet Akyüz 11’i ile çıktı.

        

Başından sonuna mücadele ile geçen karşılaşma 1-1 sona erdi.  Karşılaşmanın 34. Dakikasında Gökhan Karadeniz Hatayspor’u 1-0 öne geçirdi. İlk yarı bu sonuçla sona erdi.  90. Dakikada oyuna 63. Dakika da giren yeni transfer Kehinde kafa vuruşuyla Denizlispor’a beraberliği getirdi.

          

Karşılaşmanın 94. Dakikasında Denizlisporlu Ziya’nın ayağına basan Saido Diallo kırmızı kart gördü. 11 maçtır yenilmeyen Denizlispor 12. maçındanda beraberlikle ayrıldı.Denizlispor bu maçla 4. beraberliğini almış oldu. 

         

Bu sonuçla Denizlispor 43 puanla liderliğini devam ettirmiş oldu.  Hatayspor ise 36 puanla 5. sıraya yükseldi. 21. Haftada Denizlispor evinde Altınordu’yu ağırlayacak.