DENİZLİSPOR MAÇINI GÜNDÜZ YÖNETECEK

TAKİP ET

TFF, profesyonel liglerde görev yapacak olan hakem, gözlemci ve temsilcileri açıkladı. Buna göre Denizlispor'un Adanaspor maçında Yusuf Ziya Gündüz yönetecek.

Türkiye Futbol Federasyonu, hafta sonundaki maçlarda görev alacak isimleri belirledi. TFF 1. Lig’de 24. Haftada deplasmanda Adanaspor ile 12 Şubat 2022 Cumartesi günü saat 13.30’da karşılaşacak olan Denizlispor’un maçını Yusuf Ziya Gündüz yönetecek.

Oğuz Terzi ve Mehmet Akıncık’ın yardımcı hakem olacağı maçta 4. Hakem ise Süleyman Soyutürk olacak. Müsabakanın gözlemcisi Sami Şamar olurken, TFF temsilcisi olarak da Bülent Bayazıt, Ahmet Korkmaz ve Cengiz Önen görev yapacak.

DENİZLİLİ İSİMLERE GÖREV

Öte yandan hafta içinde oynanan Aytemiz Alanyaspor – Adana Demirspor maçında Denizli bölgesi hakemi Ümit Öztürk düdük çalmıştı. Normal süresi 1-1 biten maçı ev sahibi takım penaltılarla 5-4 kazanmıştı. Spor Toto Süper Lig Ahmet Çalık Sezonu 25. Haftada 14 Şubat 2022 Pazartesi günü saat 20.00’de Hatay’da oynanacak olan Atakaş Hatayspor – Göztepe maçında Denizli bölgesi yardımcı hakemlerinden Murat Tuğberk Curbay, hakem Atilla Karaoğlan’ın yardımcısı olacak.

Süper Lig Gözlemcilerinden Ahmet İbanoğlu İbanoğlu 13 Şubat 2022 Pazar günü saat 19.00’da Kasımpaşa A.Ş – Aytemiz Alanyaspor maçında gözlemcilik görevini yerine getirecek. Denizli Bölgesi temsilcilerinden Durmuş Cansever ise Spor Toto 1. Lig 24. Haftada 13 Şubat 2022 Pazar günü saat 13.30’da oynanacak olan Manisa Futbol Kulübü – Nasadoge Menemenspor maçında görev yapacak. TFF Klasman Temsilcilerinden Mustafa Pektaş da 2. Lig Beyaz Grup’ta 12 Şubat 2022 Cumartesi günü oynanacak olan Bucaspor – Nazilli Belediyespor maçında temsilcilik yapacak.
 

 

Yusuf Ziya Gündüz Denizlispor hakem