DENİZLİSPOR MAÇINI KARAOĞLAN YÖNETECEK

TAKİP ET

TFF, hafta sonunda oynanacak olan maçlarda görev alacak olan hakemleri açıkladı. Denizlispor'un deplasmanda Bursaspor ile oynayacağı maçı Atilla Karaoğlan yönetecek. Denizlili isimler de hafta sonunda görev alacak.

Türkiye Futbol Federasyonu, profesyonel liglerde oynanacak olan maçlarda görev alacak hakem, gözlemci ve temsilcileri belirledi. Buna göre TFF 1. Lig’de 34. Haftada deplasmanda Bursaspor ile karşılaşacak olan Denizlispor’un maçını Atilla Karaoğlan yönetecek.

Cemil Tunç ve Erkan Akbulut’un yardımcı hakem olacağı maçta Bayram Başkan dördüncü hakem olacak. Baki Tuncay Akkın’ın gözlemci olacağı maç 23 Nisan 2022 Cumartesi günü saat 20.30’da Bursa Bitci Timsah Arena’da oynanacak. Müsabakada Ercüment Tapcı, Nurullah Öztürk ve Ercan Okur ise TFF temsilcisi olarak görev yapacak.

DENİZLİLİ İSİMLERE DE GÖREV VERİLDİ

TFF, Denizlili isimlere de görev verdi. Süper Lig’in 34. Haftasında 25 Nisan 2022 Pazartesi günü saat 20.30’da oynanacak olan Demir Grup Sivasspor – Aytemiz Alanyaspor maçında Denizli bölgesi Süper Lig klasman hakemi Ümit Öztürk düdük çalacak.

22 Nisan 2022 günü Rize Çaykur Didi Stadı’nda saat 20.30’da oynanacak olan Çaykur Rizespor – Fenerbahçe maçında Denizli Bölgesi Süper Lig yardımcı klasmanı hakemi Murat Tuğberk Curbay, Halil Umut Meler’in yardımcılarından biri olacak. Yine aynı kategoride görev yapan Osman Gökhan Bilir ise 24 Nisan 2022 Pazar günü saat 16.00’da oynanacak olan Medipol Başakşehir – Atakaş Hatayspor maçında Arda Kardeşlerin yardımcısı olacak.

Denizli Bölgesi Klasman Temsilcisi Mustafa Pektaş, 2. Lig Beyaz Grup’ta İzmir’de 24 Nisan 2022 Pazar günü saat 15.00’de oynanacak olan Bucaspor 1928 – Karatay Termal 1922 Konyaspor maçında görev yapacak.
 

Hakem Atilla Karaoğlan