DENİZLİSPOR MAÇINI ÖZÜTOPRAK YÖNETECEK

TAKİP ET

TFF, hafta sonunda profesyonel liglerde oynanacak olan maçlarda görev alacak hakem, gözlemci ve temsilcileri belirledi. Buna göre Denizlispor'un deplasmanda Keçiörengücü ile oynayacağı maçı Onur Özütoprak yönetecek.

TFF tarafından yapılan açıklamada Denizlispor’un 15 Nisan 2022 Cuma günü saat 14.30’da deplasmanda oynayacağı Keçiörengücü maçında İstanbul bölgesi hakemi Onur Özütoprak düdük çalacak. Hasan Hüseyin Tetik ve Mert Bulut’un yardımcı hakemlik yapacağı maçın 4. Hakemi ise Safa Yılmaz olacak.

Müsabakada Ali Şahan gözlemcilik yaparken, Ali Atasever ve Kemal Özkoç da TFF Temsilcisi olarak yer alacak. Denizlispor’un maçında görev alacak olan Onur Öztoprak bu sezon daha önce yeşil-siyahlı takımın Bursaspor’a 3-1 yenildiği maçta düdük çalarken, Keçiörengücü’nün ise Bursaspor’a 2-0 yenildiği ve Altınordu’yu da 3-2 yendiği maçlarda düdük çalmıştı. Bu sezon 12 maç yöneten Özütoprak bu maçlarda 42 sarı 2 de kırmızı kart göstermiş.

DENİZLİLİ İSİMLERE DE GÖREV VAR

Denizlili isimler de hafta sonundaki maçlarda görev alacak. Süper Lig yardımcı klasmanında yer alan Murat Tuğberk Curbay, Spor Toto Süper Lig Ahmet Çalık Sezonu’nun 33. Haftasına ait olan ve 15 Nisan 2022 Cuma günü saat 20.30’da Trabzon’da oynanacak olan Trabzonspor – Vavacars Fatih Karagümrük maçında Halil Umut Meler’in yardımcılarından biri olacak.

B Klasman hakemi Feridun Daldaş ise 2. Lig Kırmızı Grup’ta 17 Nisan 2022 Pazar günü saat 15.00’de oynanacak olan Adıyaman Futbol Kulübü A.Ş. – An Zentrum Bayburt Özel İdarespor maçında düdük çalacak.

TFF temsilcilerinden Durmuş Cansever, TFF 1. Lig’de 16 Nisan 2022 Cumartesi günü oynanacak olan Balıkesirspor – Nasadoge Menemenspor maçında görev alırken, Mustafa Pektaş ise 2. Lig Beyaz Grup’ta 17 Nisan 2022 Pazar günü oynanacak olan Uşakspor A.Ş. – Teco Karacabey Belediye A.Ş. maçında TFF’yi temsil edecek.
 

hakem Onur Özütoprak