DENİZLİSPOR OLAĞANÜSTÜ GENEL KURULA GİDİYOR

TAKİP ET

Denizlispor Yönetimi haftalık olağan yönetim kurulu toplantısını yaptı. Toplantıdan olağanüstü genel kurul kararı çıktı. Kulüp Başkanı Mustafa Üstek, ligi çok zor bitirdiklerini belirterek, Abalıoğlu, Denizli Büyükşehir Belediyesi ve yönetim kurulu üyeleri dışında hiç kimseden destek alamadıklarını söyledi. Üstek, 'Ligi bu zorluklarla bitirdik. Hala futbolcularımıza prim borcumuz var. Transfere para kalmadı. Bu zihniyetle gidildiği sürece takımımız bir yere gelemez' dedi.

Denizlispor Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa Üstek, yönetim kurulu üyeleri yönetim ve takımın geleceği ile ilgili olarak birlikte Haluk Ulusoy Tesisleri'nde haftalık olağanüstü yönetim kurulu toplantısını yaptı. Toplantı sonrası basın mensuplarının karşısına çıkan Başkan Üstek ve ekibi yaşadıkları sıkıntıları ve aldıkları kararları açıkladı.

                                   

Bugüne kadar Denizli Büyükşehir Belediyesi, Abalıoğlu Holding ve yönetim kurulu üyeleri dışında Denizli’den ciddi bir destek göremediklerini belirten Denizlispor Kulüp Başkanı Mustafa Üstek, ligi çok zor bitirdiklerini dile getirdi.

                       

27 Mayıs’ta Olağanüstü Genel Kurul kararı aldıklarını ifade eden Başkan Üstek, “Takım olarak çok büyük sıkıntılardan geçtik. Denizli Büyükşehir Belediyesi, Abalıoğlu ve yönetim kurulu üyelerimizin destekleri ile takım bugüne geldi. Prim aksamaları var. Futbolcularımıza hala borçluyuz. Transfere para kalmadı. 27 Mayıs’ta olağanüstü genel kurul kararı aldık. Yönetimdeki arkadaşlarımız devam etmeme kararı kaldı. Transfer yasağına rağmen ligde kaldık. Takımın sahiplenilmesi lazım. Bu mantıkla, takıma sahip çıkmamakla takım bir yere gidemez. 40 milyon borcumuz vardı. 15-16 milyona düşürdük. 2. Yarıda 8 milyon lira prim ve transfere para harcadık. Buradan Benizli Büyük Şehir Belediye Başkanımız Osman Zolan’a ve Abalıoğlu Holding yetkilililerine teşekkür ediyoruz.”dedi.