Denizlispor son dakikada güldü

TAKİP ET

ilk yarı 3 - 0 mağlup durumdan ikinci yarı 4 gol ve sonuç 4-3 galibiyet...Ömer Şişmanoğlu'ndan galibiyet golü uzatmada geldi. Horozlardan bunca hastalık ve eksiğe rağmen ikinci yarıda muhteşem galibiyet.. Takıma ve şehire büyük moral oldu.

Ziraat Türkiye Kupasında, Galatasaray’ı devirerek tüm gözleri üzerine çeken Denizlispor, ligin ikinci yarısının ilk maçında Bandırmaspor deplasmanında ilk yarısını 3-0 geride kapattığı maçı 4-3 kazanarak tarihi bir zafere daha imza attı. İkinci yarıya galibiyetle başlayan yeşil-siyahlılar puanını 19’a yükseltti.

Spor Toto 1. Lig’in 20’ni haftasında Denizlispor, deplasmanda tarihi bir zafere imza atmayı başardı. Bandırmaspor karşısında ilk yarıyı 3-0 yenik kapatan temsilcimiz ikinci yarıda bulduğu gollerle sahadan 4-3 galibiyetle ayrılmayı bildi ve uzun yıllar unutulmayacak bir skora imza attı.

İLK YARI HOROZ SAHADA YOKTU!

Birçok eksikle Bandırma deplasmanına giden Horozlar, ilk yarıda tel tel döküldü. Hakan Çinemre’nin 22’de kendi kalesine attığı golle 1-0 yenik duruma düşen yeşil-siyahlılar yediği golün etkisinden çıkamadı ve 32’de Doğan Can Davas ve 35’te Kerim Avcı’nın ayağından gelen gollere engel olamadı. İlk yarı ev sahibi ekibin 3-0’lık üstünlüğüyle sona erdi.

İKİNCİ YARI GOLLER PEŞ PEŞE GELDİ

İkinci yarıya hızlı başlayan Denizlispor, 48’de Oğuz Yılmaz ile farkı bire indirirken, 512de de İlhan Depe’nin attığı golle skorru 3-2’ye getirdi. İkinci 45 dakikada rakibine oranla daha iyi bir futbol sergileyen Horozlar, 65’de Özer’in golüyle maça dengeyi getirdi. Maçın uzatma dakikalarında sahneye Ömer Şişmanoğlu çıktı.
90+6’de şık bir vuruşla takımını 4- 3 öne geçiren yıldız golcü tarihi maçta son noktayı koyan isim oldu. Yeşil-siyahlılar ikinci yarıya 3 puanla başlarken puanını da 19’a yükseltti. Temsilcimiz gelecek hafta sahasında Manisa Futbol Kulübü’nü ağırlayacak.

 

Bandırmaspor Denizlispor