Denizlispor, transferde hız kesmiyor

TAKİP ET

Denizlispor, 34 yaşındaki Polonyalı kaleci Adam Stachowiak, oyuncu Okan Derici ve Önazi ile sözleşme imzaladı.

Denizlispor yönetimi yaşadığı yaprak dökümüne rağmen işine bakıyor. Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Uz, bugün kulp binasında daha önce Denizlispor’da forma giyen kaleci Adam Stachowiak, Önazi ve Okan Derici ile sözleşme imzaladı.

Kulüp yönetiminin Denizlispor’un futbolcu kadrosunu oluşturmak ve Denizli kamuoyuna verdiği sözü tutmak adına kamuoyunda konuşulanlara kulak tıkayıp, Horoz için bir şeyler yapmaya çalışması ise taraftarlar tarafından büyük takdir görüyor.

Kulüp Başkanı Mehmet Uz, “Biz yönetim kurulu olarak Denizlispor’u sırtlayarak tekrar süper lige çıkarmaya söz verdik. Bunu gerçekleştirmek için ne gerekiyorsa yapacağız ve yapmaya da devam edeceğiz. Bu kulüp için yüreğini ve elini taşın altına koyan tüm arkadaşlarıma teşekkür ediyorum. Transferlerimiz devam edecek. İnşallah biz taraftarlarımızla ve ekibimizle başarıyı birlikte yakalayacağız.”diye konuştu.

Öte yandan, bu transferlerin yapılmasında büyük emeği geçen Necip İrdem’in , Futbol Şubesi'nden sorumlu başkan yardımcılığı görevine getirildiği öğrenildi.


 

Adam Stachowiak önazi Okan Derici Denizlispor