DENİZLİSPOR'UN GELİRLERİ 'TEMLİK' KISKACINDA MI?

TAKİP ET

Ali Çetin ve bazı yöneticilerin kulübün 2019-2020 tarihlerini kapsayan gelirlerine 'şahsi alacakları varmış gibi' temlik koydukları, bu işlemi yaparken de 'vadeli şahsi senetler' düzenleyerek kulübü borçlandırdıkları iddia ediliyor.


HABER MERKEZİ

Mustafa Üstek döneminde 30 milyon lira borcu olduğu açıklanan Yukatel Denizlispor’un gelirlerine  şu an 100 milyon lira temlik konulmuş  (borçlandırılmış) olduğu kaydediliyor.
Kulubün Federasyondan ve Spor Toto’dan gelecek olan tüm gelirlerine, Kulüp Başkanı Ali Çetin’in şahsi olarak  koyduğu 83 milyon tutarında temlik bulunurken, yönetim kurulu üyeleri arasında paylaştırılan temlik tutarı  ise, 17 milyon lira civarında.

ŞAHSİ ALACAK MI?

Ali Çetin göreve geldiğinde 30 milyon lira olan borç, temliklerle nasıl 100 milyon liraya çıktı. Kulüp adına konulan temlik tutarının altına kimler imza attı? Denizli kamuoyu bunu merak ediyor.

ŞAHSİ SENETLE BORÇLANDIRMA

 Başkan Ali Çetin  ve yönetim kurulundaki bazı isimlerin, 2019-2020 döneminde, kulüpten alacakları ve yetkileri olmadıkları halde, Futbol Federasyonu ile Spor Toto Teşkilatından gelen yayın ve isim hakları gelirlerine “şahsi alacakları varmış gibi” temlik koydukları, bu işlemi yaparken de “şahsi senetler” düzenleyerek kulübü borçlandırdıkları, bunu da karar defterine işledikleri iddia ediliyor.

TFF ÇETİN’İN HESABINA YATIRDI

Suçlamalar arasında dikkat çeken bir başka nokta ise Federasyondan gelen gelirlerle ilgili… Federasyonun, farklı tarihlerde kulüp geliri paralarını, bazı yöneticilerin temlik alacaklarıyla birlikte Ali Çetin’in hesabına yatırdığı, yöneticilerden bazılarının söz konusu paraları Denizlispor Kulübü’nün hesabına aktardığı da öne sürülüyor.
Denizli, temliklerle ve kulübün borcuna ilişkin bir açıklama bekliyor.
 
 

denİzlİspor’un gelİrlerİne ‘temlİk’ kiskaci denİzlİspor’un gelİrlerİ ‘temlİk’ kiskacinda mi?