DENİZLİSPOR'UN İLK İÇ SAHA MAÇINI TAŞKINSOY YÖNETECEK

TAKİP ET

TFF, hafta sonunda oynanacak olan lig maçlarında görev alacak olan hakem, gözlemci ve temsilcileri belirledi.  Yeni sezonun ilk iç saha maçında Karaman Futbol Kulübü'nü ağırlayacak olan Denizlispor'un maçını Burak Taşkınsoy yönetecek.

Türkiye Futbol Federasyonu Merkez Hakem Komitesi ve Temsilciler Kurulu, hafta sonunda oynanacak olan maçlarda görev yapacak olan isimleri açıkladı. Buna göre TFF 2. Lig Kırmızı Grup’ta mücadele eden Denizlispor’un 2023-2024 sezonundaki  ilk iç saha maçında İstanbul bölgesi hakemi Burak Taşkınsoy düdük çalacak.

 

Yeşil-siyahlı takımın taraftarıyla buluşacağı ve Karaman Futbol Kulübü’nü konuk edeceği maç 3 Eylül 2023 Pazar günü saat 17.00’de Denizli Atatürk Stadı’nda oynanacak. Maçta Sinan Ertinğü ve Şafak Nalbantoğlu yardımcı hakemlik yaparken, Oğuzhan Gökçen dördüncü hakem olacak. Yiğit Peşin’in gözlemcilik yapacağı maçın temsilcileri ise Nevzat Süzen ve Soner Özbaşı olacak.

 

DENİZLİLİ İSİMLER DE GÖREV YAPACAK

 

Öte yandan Denizlili isimler de bu hafta sonundaki maçlarda görev yapacak. Trendyol Süper Lig 4. Haftaya ait olan ve 2 Eylül 2023 Cumartesi günü saat 19.15’te oynanacak olan Rams Başakşehir Futbol Kulübü – Tümosan Konyaspor maçında Süper Lig Yardımcı Hakem Klasmanı’nda yer alan Murat Tuğberk Curbay görev yapacak. Süper Lig Klasman hakemi Ümit Öztürk’ün yine Süper Lig’de 3 Eylül 2023 Pazar günü oynanacak olan MKE Ankaragücü – Fenerbahçe maçında 4. Hakem olacak. A Klasman Hakemi olan Denizlili Feridun Daldaş ise Trendyol 1. Lig’de 2 Eylül 2023 Cumartesi günü oynanacak olan Teksüt Bandırmaspor – Sakaryaspor maçında 4. Hakem olarak görev yapacak. TFF 2.Lig Kırmızı Grup’ta 3 Eylül 2023 Pazar günü oynanacak olan Motolux 68 Aksaray Belediyespor – Uşakspor maçında C Klasman’da Denizli’yi temsil eden İbrahim Ethem Potuk yardımcı hakemlik yapacak.  Denizlili temsilcilerden Durmuş Cansever, 1. Lig’de 2 Eylül 2023 Cumartesi günü oynanacak olan Teksüt Bandırmaspor – Sakaryaspor maçında ve Mustafa Pektaş ise  2. Lig Kırmızı Grup’ta oynanacak olan Somaspor – Kuzey Marmara A.Ş. Arnavutköy Bld. Gençlik ve Spor maçında görev yapacak.

#denizlispor burak taşkınsoy