DENİZLİSPOR'UN MAÇINI ARSLANBOĞA YÖNETECEK

TAKİP ET

TFF, hafta sonunda oynanacak olan müsabakalarda görev alacak olan isimleri belirledi. Buna göre Denizlispor'un Beypiliç Boluspor ile oynayacağı maçı Suat Arslanboğa yönetecek. Denizli bölgesi Süper Lig Klasmanı hakemi Ümit Öztürk ise Galatasaray ile Çaykur Rizespor arasındaki maçta düdük çalacak. 

Türkiye Futbol Federasyonu, hafta sonundaki profesyonel liglerde oynanacak olan maçlarda görev alacak isimleri belirledi.

Buna göre TFF 1. Lig’de 27. Hafta maçında 25 Şubat 2022 Cuma günü Beypiliç Boluspor’u konuk edecek olan Denizlispor’un saat 20.00’de başlayacak olan maçta Suat Arslanboğa düdük çalacak.

Denizli Bölgesi Süper Lig Klasmanı hakemi Ümit Öztürk ise 27 Şubat 2022 Pazar günü saat 17.00’da İstanbul’da oynanacak olan Galatasaray – Çaykur Rizespor maçında düdük çalacak. Öztürk’ün yardımcılarından biri de yine Denizli bölgesinden Osman Gökhan Bilir olacak.

Yine Süper Lig yardımcı klasmanında yer alan Denizlili isim Murat Tuğberk Curbay ise 26 Şubat 2022 Cumartesi günü saat 19.00’da oynanacak olan Demir Grup Sivasspor – Beşiktaş maçında yardımcı hakem olarak görev yapacak.

B Klasman Yardımcı hakemi olarak Denizli’yi temsil eden Muratcan Ilgaz ise 2. Lig Kırmızı Grup’ta 27 Şubat 2022 Pazar günü saat 13.00’de oynanacak olan Sarıyer – Çorum FK maçında bayrak kaldıracak.

Süper Lig Gözlemcisi Ahmet İbanoğlu ise 27 Şubat 2022 Pazar günü saat 13.30’da Giresunspor ile Göztepe arasında oynanacak olan maçta hakem Cüneyt Çakır ve ekibini gözlemleyecek.

Denizli Bölgesi Federasyon Güvenlik Akreditasyon Temsilci Durmuş Cansever ise yine aynı gün ve saatte İzmir’de oynanacak olan Altay – Gaziantep Futbol Kulübü maçında görev yapacak.

Öte yandan Ümit Öztürk, daha önceden olumsuz hava koşulları nedeniyle tamamlanamayan Gaziantep FK – Öznur Kablo yeni Malatyaspor arasında 23 Şubat Çarşamba günü oynanan maçta görev almıştı.

Denizli bölgesi Klasman Temsilcileri’nden Lütfi Koçak 2. Lig Beyaz Grup’ta 23 Şubat’ta İzmir’de oynanan Bucaspor 1928 – Eskişehirspor maçında görev yaparken, aynı tarihte Bodrum’da oynanan 2. Lig Kırmızı gruba ait Bodrumspor – Sivas Belediyespor maçında ise yine Denizli Bölgesi Klasman Temsilcisi Mustafa Pektaş TFF’yi temsil etti.
 

Denizli bölgesi Süper Lig Klasmanı hakemi Ümit Öztürk Suat Arslanboğa