DENİZLİSPOR'UN MAÇINI COŞKUNSES YÖNETECEK

TAKİP ET

Spor Toto 1. Lig'de 2022-2033 sezonunun ikinci yarısının ilk haftasında Eyüpspor'u ağırlayacak olan Denizlispor'un bu zorlu maçında İzmir bölgesi A Klasman hakemi Reşat Onur Coşkunses düdük çalacak.

İkinci devrenin ilk maçında Denizlispor, 13 Ocak 2023 Cuma günü saat 20.00’de Denizli Atatürk Stadı’nda lider Eyüpspor’u ağırlayacak.

 

TFF bu hafta görev yapacak olan hakemleri açıkladı. Buna göre Denizlispor – Eyüpspor maçını İzmir Bölgesi A Klasman hakemi Reşat Onur Coşkunses yönetecek. 

 

Yine İzmir’den Baran Eraslan ve Hüsnü Emre Çelimli’nin yardımcı hakem olacağı maçta 4. Hakem ise Antalya bölgesinden Batuhan Kolak olacak.

 

Öte yandan Spor Toto Süper 19. Haftasına ait olan ve 14 Ocak 2023 Cumartesi günü  Konya’da oynanacak olan Arabam.com Konyaspor – Beşiktaş maçında  Denizli Bölgesi Süper Lig Klasman hakemi Ümit Öztürk 4. Hakem olurken, yine aynı gün Yeni Adana Stadı’nda oynanacak olan Adana Demirspor – MKE Ankaragücü maçında Denizli bölgesi Süper Lig Klasmanı hakemi Murat Tuğberk Curbay, hakem Burak Şeker’in yardımcısı olacak.

hakem Reşat Onur Coşkunses Denizlispor