DENİZLİSPOR'UN MAÇINI ŞEKER YÖNETECEK

TAKİP ET

Spor Toto 1. Lig'de 5 Şubat 2022 Cumartesi günü Eyüpspor'u konuk edecek olan Denizlispor'un bu zorlu maçında Burak Şeker düdük çalacak.

TFF, hafta sonunda profesyonel liglerde oynanacak olan maçlarda görev alacak olan isimleri belirledi. Spor Toto 1. Lig’de 23. Haftada 5 Şubat 2022 Cumartesi günü saat 19.00 sahasında yeni teknik direktörü Mesut Bakkal gözetiminde ilk maçına çıkacak olan Denizlispor, Eyüpspor ile puan savaşı verecek.

Bu zorlu maçta Burak Şeker düdük çalarken, Mehmet Şahan Yılmaz ve Suat Güz yardımcı hakem, Muhammet Ali Metoğlu ise dördüncü hakem olacak. Müsabakada Mehmet Kaya gözlemcilik yaparken, Şahsuvar Erbaş ve Aykut Turan da TFF temsilciliği yapacak.

DENİZLİLİ İSİMLER DE GÖREV ALACAK

Denizli’yi Süper Lig Yardımcı klasmanında temsil eden Osman Gökhan Bilir, Süper Lig’in 24. Haftasında 6 Şubat 2022 Pazar günü saat 19.00’da oynanacak olan Beşiktaş – FRAPORT TAV Antalyaspor maçında Abdülkadir Bitigen’in yardımcısı olacak.

B Klasman Yardımcı Klasmanı’nda ilimizi temsil eden İbrahim Ethem Potuk, 2. Lig Beyaz Grup’ta 24. Haftada 6 Şubat 2022 Pazar günü oynanacak olan Kırşehir Belediyespor – Bucaspor 1928 maçında görev alacak. Süper Lig Gözlemci Klasmanı’nda yer alan Ahmet İbanoğlu, 5 Şubat 2022 Cumartesi günü saat 16.00’da oynanacak olan Vavacars Fatih Karagümrükspor – Öznur Kablo Yeni Malatyaspor maçında Ali Palabıyık ve yardımcılarının performansını gözlemleyecek.

Türkiye Futbol Federasyonu Klasman Temsilcisi Lütfi Koçak ise 2. Lig Beyaz Grup’ta 6 Şubat 2022 Pazar günü saat 13.00’de Uşak’ta oynanacak olan Uşakspor A.Ş. – Karatay Termal 1922 Konyaspor maçında TFF’yi temsil edecek.
 

Burak Şeker hakem