DENİZLİSPOR'UN ŞAMPİYONLA OLAN MAÇINI KARGIN YÖNETECEK

TAKİP ET

TFF 1. Lig'den küme düşmesi kesinleşen Denizlispor'un şampiyonluğunu garantileyen Samsunspor'u konuk edeceği maçın hakemi belirlendi. Buna göre maçta Emre Kargın düdük çalacak.

Türkiye Futbol Federasyonu, liglerde görev alacak olan hakemleri açıkladı. Son oynadığı Bodrumspor maçını tek golle kaybeden ve TFF 1. Lig’den düşmesi kesinleşen Denizlispor, ligin 35. Haftasında geçen hafta Süper Lig’e çıkmayı garantileyen Samsunspor’u konuk edecek.

 

30 Nisan 2023 Pazar günü saat 19.00’da Denizli Atatürk Stadı’nda oynanacak olan maçta İzmir Bölgesi A Klasman Hakemi Emre Kargın düdük çalarken, İzmir Bölgesinden Egemen Savran ve Sivas bölgesinden Haydar Avcı yardımcı hakem, İstanbul bölgesinden İlker Yasin Avcı da 4. Hakem olacak. Kargın, bu sezon Denizlispor’un hiçbir maçında görev almazken, Samsunpsor’un 27 Ağustos 2022’de Erzurumspor ile 2-2 berabere kaldığı maçta düdük çalmıştı.


DENİZLİLİ İSİMLERE DE GÖREV VAR


TFF, hafta sonunda liglerde yapılacak olan maçlarda Denizlili isimlere de görev verdi. Spor Toto Süper Lig’in 32. Haftasının açılışının yapılacağı Coredon Alanyaspor – Hangikredi Ümraniyespor maçının yardımcı hakemlerindi biri Denizli bölgesi hakemi Murat Tuğberk Curbay olacak. TFF 1. Lig’de 2 Mayıs Salı günü oynanacak olan Erzurumspor – Sakaryaspor maçını Denizli bölgesinden Ümit Öztürk yönetirken, yardımcılarından biri de yine şehrimizden Osman Gökhan Bilir olacak. Aynı maçın 4. Hakemi de yine Denizli’den Feridun Daldaş.

Emre Kargın hakem